Két firefox. Exe vírus lehet?
Figyelt kérdés
Az előbb megnyitottam a Task Manager-t, és láttam, hogy két firefox.exe nevű folyamat van ott. Ha az egyiket leállítom, kilép a böngészőből, a másik viszont csak az adott oldalt crasheli ki. Utánanéztem, és azt találtam a neten, hogy ha 2 firefox.exe van, az nagy valószítűséggel egy Poison Ivy. Se az AVG, se a Malwarebytes nem talált semmit, több keresést végeztettem mindkettővel, különös tekintettel a C:-re. Még mindig semmi. A gép nem viselkedik furán, látszólag semmi baja, nem használtam utorrentet az elmúlt két hónapban, mostanában nem is töltöttem le semmit. Mi lehet a baj?2017. febr. 12. 16:14
1/5 anonim válasza:
Rosszul néztél utána, ne 2008as cikkeket olvass.
Már sok verzió óta alapból engedélyezve van benne a multiprocess windows, 2 szálon fut.
2/5 A kérdező kommentje:
Szóval nem feltétlenül jelent rosszat?
2017. febr. 12. 17:24
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül, mivel mindenképpen kettőt kell látnod ha nem babráltál a firefox configjában, és nem több éves verziót használsz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnyugtattál :) Nem foglalkoztam a configgal, egy adblock plus bővítményt tettem bele, és mást nem állítottam. Szóval a két folyamat okés.
2017. febr. 12. 17:58
5/5 A kérdező kommentje:
Valamint a legfrissebb verziót használom
2017. febr. 12. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!