Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A Firefox nagyon lassan...

A Firefox nagyon lassan nyitja meg a weblapokat. Lehet. Hogy fertőzést kapott a gépem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Nemcsak a Firefox de az Internet Explorer is nagyon lassan éri el a weblapokat. A gép hosszú ideje gyorsan működik, ilyen gondom nem volt.

A rendszernaplók között ilyen figyelmeztetéseket találtam:

A(z) www.useadmiral.com név feloldása során időtúllépés történt, miután a beállított DNS-kiszolgálók egyike sem válaszolt.

A(z) munyakadvocates.com név feloldása során időtúllépés történt, miután a beállított DNS-kiszolgálók egyike sem válaszolt.

A(z) www.h2ox2.com név feloldása során időtúllépés történt, miután a beállított DNS-kiszolgálók egyike sem válaszolt.

Ezeket a weblapokat én nem próbáltam elérni.

A gépen Bitdefender Free antivírus van. 4 GB RAM van és SSD-ről fut a rendszer.

Hogyan keressem a hiba okát?

2016. aug. 10. 07:50
 1/1 anonim ***** válasza:
A Firefox már csak ilyen. Javaslom, hogy a Foxot cseréld le Comodo Dragonra. Kevesebb memóriát is fogyaszt, meg gyorsabb is. Ccleaner van a gépen? Mert lehet, hogy kikéne űríteni a Fox gyorsítótárát is, meg a kiegészítőket letiltani, kivéve az Adblock beépülőt, ha van ilyen.
2016. aug. 10. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!