Videára és Indavideóra film feltöltés PRIVÁTBA akkor nem törlik le a filmeket?
Csak PRIVÁTBA rakom fel a filmeket, hogy mások ne tudják meg nézni.
Tegnap írtam az Indavideó tulajdonosának emailt, vissza is írt nekem ezt írta.
Ha privát és nem szól/nem találja meg a jogtulajdonos Önnél és nem más oldalakra szolgálja ki a tartalmakat abban az esetben nagy esély van rá, hogy akkor nem töröljük.
Videa tulajdonosának is írtam emailt, de sajnos még nem írt vissza.
Miért kérdezed meg itt, ha egyszer írtál nekik levelet és választ is kaptál rá a lehető legkompetensebb embertől? Szerinted egy random felhasználó jobban fogja tudni mint maga az üzemeltető?
Amúgy röhejes ezeknek az oldalaknak az adatvédelmi rendszere. Eleve nem tölthetnéd fel más műveit, de ők csak akkor foglalkoznak az eltávolítással ha panaszt kapnak..
Csak azért kérdeztem meg, mert sajnos a videa üzemeltetője még nem írt vissza. Csak azt nem tudom hogy privát egy videó, akkor szerintem nem találhassa meg a jogtulajdonos úgy mint a youtube-n, vagy tévedek?
De lehet mindjárt meg kérdezem tőle.
Írtam neki, majd meg írom mit válaszolt.
És a Vimeo és Dailymotion is úgy vizsgálja meg a tartalmakat mint a YouTube ?
Akkor azért van fent ennyi sorozat indavideón, nem foglalkoznak vele milyen tartalmak vannak ott.
És a Vimeo és Dailymotion is úgy vizsgálja meg a tartalmakat mint a YouTube ?
Vissza írt a indavideó üzemeltetője:
Elméletileg nem találhatják meg ha privátként töltöd fel hozzánk, csak abban az esetben ha megtudják a privát feltöltés pontos linkjét.
Egyébként gyakorlatilag kérhetik az ilyen privát tartalmak törlését akkor is ha azok privátként vannak nálunk, de erre ha jól emlékszem még nem volt visszatérő precedens.
Nem tudom hogy aktuális e téma de le írom, hogy az Inda is törölheti a privátot is, írtam nekik legutóbb és válaszoltak: Szia!
Ha privátként töltesz fel jogvédett videót akkor az is törlésre kerülhet, igen.
A Vidának is írtam, de nem válaszoltak, privátban sem tárolhatod, én inkább merevlemezen és különféle Pendriveken tárolom őket, ott vannak biztonságban, mert idők kérdése és bármikor megszűnhetnek az oldalak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!