Hogyan tudnék 24 órás, vagy annál hosszabb videót feltölteni youtube-ra?
Telefonnal visszaigazoltam, tehát tudok 15 percnél hosszabb videót feltölteni.
Ha 4 Gb nál nagyobb videókat szeretnék feltölteni akkor nem tölti fel, mi lehet a baj?
https://www.youtube.com/watch?v=FvHiLLkPhQE
Valaki feltud tölteni 24 órás videót, biztos vagyok benne hogy ez több mint 4GB
Ilyen Big Brother szerű dolgot tervezel? Én is gondoltam már rá, hogy egyszer megörökítem egy átlag napomat bekamerázva 24 órában. Mivel az idő jelentős részét a gép előtt töltöm, így nem lenne nehéz.:) Az éjszakai alvás is benne lenne, ahogy hozzábújok az asszonyhoz - nem, semmi 18+ os dolog nem lenne benen csak ártatlan kis összeölelkezés:).
Ha tudnál erről majd infót, hogyan lehet ezt a 24 órás dolgot megvalósítani, az nagy segítség lenne nekem.
Kicsit pontosabban írd körül a problémát, pl.:
- feltöltés elején, már a fájl kiválasztásakor van probléma?
- elkezdi feltölteni és megszakad?
- végigmegy a feltöltés, de mégsem jelenik meg Youtube-on a videó?
stb.
Remix miatt, lehet hogy a tartalomra ContentID alapú tiltás van érvényben?
Javítás:
Partnerként bármilyen hosszúságú és méretű videót fel tudsz tölteni, - egyébként 11 (pár helyen 12) órát írnak maximális hosszként.
-ha 4GB-nál nagyobb méretű videót próbálok feltölteni akkor el sem kezdi a feltöltést.
-próbáltam 24 órás, nagyon gyenge minőségű videót is feltölteni, kb 3gb-os volt, azzal meg az volt a baj hogy több mint 720 perces (12 óra)
Az a nagy problémám hogy én 24 órás-at szeretnék feltölteni ami több mint 4 GB. Ezt a korlátot hogyan lehet feloldani?
Youtube Partnerekre nem vonatkoznak ilyen korlátozások:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!