Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Aki teljes filmeket tölt fel...

Aki teljes filmeket tölt fel Youtube-ra, az hogy a fenébe csinálja?

Figyelt kérdés

Én már próbálkoztam többször is, és mindig egyből le lett tiltva a videó. Sőt a múltkor csak egy 5 perces jelenetet akartam felrakni egy 45 éves magyar filmből, és azt is letiltották egyből.

Nem mintha annyira fontos lenne, de már érdekel, hogy mi a trükkje ennek, hiszen youtube-on tonnaszámra hemzsegnek a teljes filmek.

2016. aug. 14. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:

A jogtulaj a saját filmjét feltöltheti (sőt van külön fizetős szekció). Mindenki más "filmje" idővel törlésre kerül, és a csatornájuk kitiltásra, úgyhogy hiába keresel olyan trükköket mint a kép tükrözése vagy egyéb torzítások hogy kijátszd a szűrési rendszert, ezek nem működnek hosszú távon.

A te szerencsétlenséged továbbá az, hogy most töltöd fel őket és ezután, mikor a tartalomszűrési rendszer folyamatosan fejlődik. Aki korábban töltötte fel a filmeket amikor a szűrő kevésbé volt hatékony, könnyebben átcsúszott az ellenőrzésen is.

2016. aug. 14. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!