Ez egy vírusos oldal?
Figyelt kérdés
Találtam itt Gyakorikérdéseken egy olyan kérdést hogy Hogyan lehet erröl az oldalrol kilépni?Amikor belinkeltem és entert nyomtam berakta a firefoxot kisképbe és elkezdett villogni és nem lehetett kilépni belöle csak a feladatkezelőben. Ha valaki tudja azt a kérdést linkelje ki! Ez az oldal vírusos volt és tehetett valami kárt a gépembe?2010. máj. 2. 20:26
21/24 anonim válasza:
Azert jopofak ezek a vicces oldalak. Nem kell panikolni. Meg ki is irta nekem somebody fuc*ed you. :DD Azert elmentettem a linket, hatha szuksegem lesz ra meg :)
22/24 anonim válasza:
Az üzenetablak nem php hanem javascript script :)
alert();
23/24 anonim válasza:
A szivatás, pl az ablak ugrálása, az mind JavaScript. Az hogy ez PHP az egy.... PHP nem kliens oldali, hanem szerver-oldali. A JavaScript kliens oldalon fut le, ezért on-off -olható.
24/24 anonim válasza:
Mozilla Firefox-hoz le lehet tölteni a www.mozilla addons.com oldalról az Adblock Plus-t (reklámblokkoló). Aztán ha megvan, Külső szűrőket is (hufilter, roméán, orosz, német).
Felugró ablakok tiltása: Eszközök, Beállítások, Tartalom: itt jelöld be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!