Az Avast! Szerint minden oldal vírusos, miért?
A youtube is az szerinte, a facebook is. Csodálom, hogy a gyakorikérdéseket még nem riasztja. Mi lehet a gond? Vírust nyelt volna be a gépem? Most kezdtem el lefuttatni egy teljes rendszervizsgálatot az Avast!-tal és a Malwarebytes Anti Malware programmal.
Valaki járt már hasonlóan? Ötletek?
(A vírusirtóm fikázására nem vagyok kíváncsi!)
Köszönöm!
Előfordul hibás felismerés amit jellemzően azonnal orvosolnak, tehát updatet keress most a megszokottnál gyakrabban, feltételezhetően 1-2 napon belül elmúlik.
Az sem ártana ha a internet temp mappa tartalmát törölnéd, esetleg ott bújkál egy féreg, hozzáférésnél pedig jelez az irtó.
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad!
Először is köszönöm a válaszod!
Annyi kérésem lenne, hogy légy szíves írd le pontosan lépésről lépésre, hogy ezt a mappát pontosan hol találom meg, mert ehhez hülye vagyok! :S
Köszönöm!
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.!
A Malwarebytes állandó védelme ki van kapcsolva, csak az Avast!-é megy.
Nem kell tudnod a helyét, böngész/internetbeállítások majd ott temp törlés.
De ha más is jelzi ugyanezt akkor könnyen lehet hogy az update oldja majd meg.
Ez melyik adatbázis? Leírnátok, ha megkérlek titeket, a Karbantartás/Frissítés lapról?
Hogyan lehet megelőzni, hogy frissítse magát? Nekem még a 110411-0 esedékes, és nem akarom, hogy frissítsen... :(
Szerintem a 110411-1 a gázos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!