Ez egy vírusos oldal?
Figyelt kérdés
Találtam itt Gyakorikérdéseken egy olyan kérdést hogy Hogyan lehet erröl az oldalrol kilépni?Amikor belinkeltem és entert nyomtam berakta a firefoxot kisképbe és elkezdett villogni és nem lehetett kilépni belöle csak a feladatkezelőben. Ha valaki tudja azt a kérdést linkelje ki! Ez az oldal vírusos volt és tehetett valami kárt a gépembe?2010. máj. 2. 20:26
1/24 A kérdező kommentje:
Bocs ha rosszul írtam.
2010. máj. 2. 20:27
2/24 anonim válasza:
Na én ezért nem nyitok meg linkeket itt.
Egyébként ha elolvasnád a linket, akkor rájönnél, hogy gyanús-e számodra.
3/24 anonim válasza:
Egyszer már velem is megesett, valaki a vírusát(!) linkelte be! Felére összement a Firefox, de összesen ennyi kárt okozott, mert nem használok MSN-t. Jelezni kell az ilyet a moderátornak.
4/24 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=18&keres..
Ezeket nézd meg, nem valamelyikről töltötted?
Azt nem értem, hogy elkezdett villogni. Ilyen esetekben általában a feladatkezelő a legjobb megoldás, ahogy csináltad, illetve újraindításkor "új munkamenet kezdése" menüpontra kell rámenni. Ha nem telepítesz semmit az oldalról, akkor nem lehet vírusos, ezek általában csak JS szívatások, ez ellen védekezhetsz a böngésződben a JavaScript kikapcsolásával, tehát a gépedben nem tehet kárt.
(olyan)
5/24 A kérdező kommentje:
Igen jeleztem a moderátornak és le is vette a kérdést úgyhogy már hiába is keresem.
2010. máj. 2. 21:04
6/24 A kérdező kommentje:
De megtaláltam az oldal nevét amivel én is találkoztam amit valamelyikőtök linkelt azok között volt teljesen véletlen.Íme [link]
2010. máj. 2. 21:10
7/24 A kérdező kommentje:
Íme itt az oldal videója amit csinál Ugyanezt csinálta nekem is http://www.youtube.com/watch?v=nCWiz06K37o&feature=related
2010. máj. 2. 22:01
8/24 anonim válasza:
9/24 A kérdező kommentje:
Akk ezkszerint nem vírusos de nekem azóta megvan hülyülve a gépem.
2010. máj. 3. 18:35
10/24 anonim válasza:
Kaptam pentdrive-on egy progit. Későn derült ki, hogy jó régi és a Windows 95-höz készült. Na ez aztán teljesen meghülyitette az XP-t, napokig gyomláltam a sok marhaságot a Registryből. Szerintem nálad is valami hasonló történhetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!