Miért nem észleli a gépem az ip kamerát? részletesebb le írás lent
Ne privátba!
"Nem igazán tudom hogyan kell légyszíves írd le mert nem értek annyira hozzá :("
Az IP kamerák általában úgy szoktak működni, hogy csatlakoztatni kell őket számítógépes hálózathoz, pl Wi-Fi routerhez és az ugyan erre a routere kötött többi eszközön IP cím alapján lehet nézegetni a saját szoftverével. Vagy ő maga sugároz egy Wi-Fi hálózatot (AP mód) amire rá lehet csatlakozni.
Az a baj ezekkel a noname termékekkel, hogy normális leírást se lehet hozzájuk találni legalább angol nyelven. Így most én is vakon vagyok, ezt a típust meg nem ismerem.
A küldött leírásba minden le van írva, csak épp az nem hogy kell a kommunikációt kialakítani a PC és a kamera között.
A Wi-Fi routered tud WPS -t? Esetleg megpróbálhatnád azzal. Benyomod a routeren a WPS gombot, majd a kamerán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!