Hogyan lehet leállítani egy mappa megosztását két gép között?
Windows 10-em van, tesómnak win 7. neki van otthoni csoportja, de én nem vagyok benne, de a közös net miatt látjuk egymást és be tudunk lépni a másikhoz. No már most, engem az zavar hogy a saját, rendszer, fiókos mappám is látható. A nyílvános mappa meg van osztva az okés, de a saját mappám ne legyen, mert amikor átmegyek hozzá hogy az engedélyt beírjam, hogy beléphessen és átmásolhasson valamit, akkor utána a gép engedi hogy írjon, törlöjön meg ilyenek. Engem ez iszonyatosan zavar. (nincs gondom a tesómmal, csak paranoiás vagyok) :)
Próbáltam a megosztás vége gombra kattintani,de kis idő után egyszerűen nem folytatja és nem csinálja meg. Aztán néztem a fiók engedélyeknél, ott meg nem tudom hogy a három közül van-e olyan ami erre az esetre vonatkozik, mert ugyebár van a System, az én nevem, meg van a rendszergazdák. Nem tudom, hogy ha a nevemnél kikapcsolom az írást, az vonatkozik-e ide vagy a másik, és ha megteszem a sakát gépemen tudok tovább dolgozni, vagy kihat az egész gépre......
ki vagyok ettől teljesen, Segítsetek. pls!!!
ez így nem jó
én azt akarom, hogy csakegy bizonyos mappát ne lásson, amit elméletileg azzal a gombbal kellen hogy működjön de nem teszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!