A Computer Imperium mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy teljesen új PC-t venni tőlük, de mivel még nem vásároltam náluk, nem tudom hogy mennyire megbízhatóak.2016. okt. 22. 15:46
1/5 anonim válasza:
Vettem tőlük egy gépet, 8 hónap után garanciaidőn belül elromlott, kicserélték, és arra is járt az 1 év garancia a csere időpontjától számítva, az most is működik.
2/5 anonim válasza:
Szart adnak de azt garizzak. Nezopont kerdese.
3/5 anonim válasza:
2 éve vettem tőlük gépet,semmi gond nem volt,jó fejek az eladók meg minden. Lehet,összerakottat nem veszünk de amúgy nem bántam meg.
4/5 anonim válasza:
Én vettem tőlük egy pc-t és a ram nem volt rendesen behelyezve, a merevlemez nem volt rögzítve, és amikor rákötöttem a tv-re vagy a monitorra hdmi kábellel akkor egyszerűen nem jött be a kép. Nem tudom hogy most a szállítás közben sérült-e meg (a merevlemez lehet hogy megsérült mert nem volt megfelelően rögzítve vagyis semmivel sem volt rögzítve így szabadon mozoghatott) vagy csak elkapkodva szerelték össze. 1 nap után küldtem is vissza.
5/5 anonim válasza:
A #4-es válaszoló vagyok. Azt elfelejtettem leírni hogy nem azt a tápegységet adták mellé ami a konfigurációban írtak. (deepcool tápegységet írtak és helyette adtak egy aqprox 500ps noname tápegységet ami harmad annyiba kerül mint egy deepcool tápegység) a tápegység 500w-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!