Jaj valaki nem tudne ötletet addni egy próbaverziós megbízható tűzfalra?
Ha csak tűzfal kell, esetleg szóba jöhet a Comodo vagy a Zone Alarm ingyenes verziója.Nyilván kompromisszumokkal a Pro ellenében.
A fenti javaslat - a havi regisztrációs procedúrát is beleszámítva - megfontolandó.
Bocsánat, kötözködős hangulatban vagyok:
Ingyenes, vagy próbaverziós? A kettő nem ugyanaz.
Mit kellene neki tudni, amit a Windows beépített tűzfala nem tud?
Windows verziótól is függ. Például amíg az XP-t használtam, direkt kipróbáltam, a saját tűzfal a füle botját sem billentette olyanokra, amit az Ashampoo tűzfala mindig jelzett. Sajnos már nem használható, mert a Win7-re (illetve feljebb) nem jó.
Commodo-val próbálkoztam, de az egyéb okok miatt nem nyerte el a tetszésemet.
:)
...ha végzi. Az előbb említett XP-s időben elég sok program csatlakozási kísérleteit a beépített tűzfal zokszó nélkül kiengedte, az Ashampoo csak azt, ami külön engedélyezve lett neki.
Persze amíg csak azért "ugrik haza" egy program, hogy megnézze: van-e frissítés, ez még nem annyira gond, de bizony elég sok olyan kis hamis van, ami adatokat is küld(ene).
Most már mást használok, csak azt itt azért nem említettem, mert fizetős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!