Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Jaj valaki nem tudne ötletet...

Jaj valaki nem tudne ötletet addni egy próbaverziós megbízható tűzfalra?

Figyelt kérdés
már kifogytam az ötletekből ingyenes próbaverziós kéne.

2016. okt. 14. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Eset + gamestaros kód.

[link]

2016. okt. 14. 18:42
 2/7 belapus ***** válasza:

Ha csak tűzfal kell, esetleg szóba jöhet a Comodo vagy a Zone Alarm ingyenes verziója.Nyilván kompromisszumokkal a Pro ellenében.

A fenti javaslat - a havi regisztrációs procedúrát is beleszámítva - megfontolandó.

2016. okt. 14. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Bocsánat, kötözködős hangulatban vagyok:

Ingyenes, vagy próbaverziós? A kettő nem ugyanaz.

Mit kellene neki tudni, amit a Windows beépített tűzfala nem tud?

2016. okt. 14. 22:38
 4/7 Lajos54 ***** válasza:

Windows verziótól is függ. Például amíg az XP-t használtam, direkt kipróbáltam, a saját tűzfal a füle botját sem billentette olyanokra, amit az Ashampoo tűzfala mindig jelzett. Sajnos már nem használható, mert a Win7-re (illetve feljebb) nem jó.

Commodo-val próbálkoztam, de az egyéb okok miatt nem nyerte el a tetszésemet.

2016. okt. 15. 09:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Isten ments hogy kétségbe vonjam a véleményedet, változatlanul csak kötözködöm. A Windows tűzfala nem billegeti a füle botját, nem jelez semmit csak (jól-rosszul) végzi a dolgát.
2016. okt. 15. 10:40
 6/7 Lajos54 ***** válasza:

:)

...ha végzi. Az előbb említett XP-s időben elég sok program csatlakozási kísérleteit a beépített tűzfal zokszó nélkül kiengedte, az Ashampoo csak azt, ami külön engedélyezve lett neki.

Persze amíg csak azért "ugrik haza" egy program, hogy megnézze: van-e frissítés, ez még nem annyira gond, de bizony elég sok olyan kis hamis van, ami adatokat is küld(ene).

Most már mást használok, csak azt itt azért nem említettem, mert fizetős.

2016. okt. 15. 19:37
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a hozzászólásaikat.
2016. okt. 16. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!