Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » SOS! Miért indult el a számító...

SOS! Miért indult el a számítógépem hajnali 4kor tegnap péntek éjszaka amikor mi aludtunk az egész család? Többi lent!

Figyelt kérdés
Tegnap 2016.10.14.én pénteken egész nap 1 percet sem volt Vfts kapcsolva a számítógép itthon. Jó én le feküdtem aludni este 10 óra körül. Az biztos hogy még eddig sem volt be kapcsolva a számítógép tej sport itthon. Jó fél 11kor már aludtam. Apukám este 11kor jött haza. Apummakk ketten élünk. 11 óra után nem sokkal apum is le feküdtem aludni még kicsit beszéltünk is este mert fel keltett. Jó aludtunk. Aztán ma szombat hajnalis 4kor arra kelek hogy apukám kelt hogy fiam miért megy a számítógép hajnali 4kor??? Én mondtam nrki: apa nem tudom a mai nap egyszer sem kapcsoltam be 1 másodpercre. (Amúgy nem nagyon tudtam volna mert 3ig suliba voltam aztán meg a városba.) És hajnali 4kor apum fel keltett és csak annyit mondott hogy miért megy a gép. Jó én hajnali 4kor nem keltem fel az ágyból csak onnan mondtam apumnak hogy nem tudom hogy miért megy a számítógép. Aztán mondrá apum hogy azt írja a monitor hogy: a Windows konfigurálásanak előkészítése. Kérem ne kapcsolja ki és ne húzza ki a számítógépet. Jó apum hajnali 4kor hulla fáradtan nem várta meg míg a gép telepíti a frissítéseket és kényszer leállítást csinált rajta (azaz 10 másodpercig nyomva tartotta a bekapcsoló gombot és le állt a gép.) Krrfes: miért kapcsolt be magától a gép éjszaka amit apum hajnali 4kor vett észre és mi baja lett a gépnek hogy le állította apum annak ellenére hogy a gép azt írta hogy ne kapcsolja ki és ne húzza ki a számítógépet???? S válaszokat és a segítséget előre is nagyon szépen köszönöm!!!

2016. okt. 15. 09:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Az mi hol van???
2016. okt. 17. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!