Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek mi a leghatékonyab...

Szerintetek mi a leghatékonyabb vírussító kombó?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam hogy nem jó ha egyszerre több vírusirtó fut a gépünkön mert azok a akadályozzák egymást.

De milyen módon akadályozzák egymást? Teljesítmény vagy RAM probléma? vagy a biztonság megy rá? Ugyebár tény hogy minden vírusirtó másban és másban jeleskedik, vagy konkrétan amit az egyik nem véd ki azt a másik kivédi, na meg konkrétan vannak úgynevezett "pucoló" programok melyek arra szakosodtak hogy kikotorják a gépünkből a vírusokat de állandó védelmet nem nyújtanak. Nekem jelenleg SpyHunter4, Avast és ByteFence egyszerre fut. Szerintetek mi a legjobb kombó arra hogy a gépünk ne akadjon össze nagyon saját magába, ne legyenek jelentősen nagy teljesítményproblémák de az immunitás a lehető legmagasabb legyen amire ingyenesen mód van.

2016. szept. 29. 00:17
 1/6 A kérdező kommentje:
(vírusirtó)
2016. szept. 29. 00:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja és hogy tudhatom meg hogy ki lett e lőve a vírusíróm?
2016. szept. 29. 00:19
 3/6 Amarok Tonrar ***** válasza:
100%
A fő kérdésre válaszolva: a józan ész.
2016. szept. 29. 04:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyetértek a hármassal.
2016. szept. 29. 05:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Linux.
2016. szept. 29. 06:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért ne futtass egyszerre több aktív védelmet, mert egymást fogják fenyegetésnek észlelni. Hiszen a vírusirtó minden tulajdonsággal rendelkezik amivel egy vírus is rendelkezhet.

Továbbá én nem lassítanám a gépemet ennyi programmal. Tudatos böngészés, fölösleges szkriptek és reklámok blokkolása bőven elegendő. Amúgy is proxy mögül szoktam netezni, otthon meg linuxot használok (és abból sem a standard "ubuntu 16.04" szóval)...

2016. szept. 29. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!