Szerintetek mi a leghatékonyabb vírussító kombó?
Sok helyen olvastam hogy nem jó ha egyszerre több vírusirtó fut a gépünkön mert azok a akadályozzák egymást.
De milyen módon akadályozzák egymást? Teljesítmény vagy RAM probléma? vagy a biztonság megy rá? Ugyebár tény hogy minden vírusirtó másban és másban jeleskedik, vagy konkrétan amit az egyik nem véd ki azt a másik kivédi, na meg konkrétan vannak úgynevezett "pucoló" programok melyek arra szakosodtak hogy kikotorják a gépünkből a vírusokat de állandó védelmet nem nyújtanak. Nekem jelenleg SpyHunter4, Avast és ByteFence egyszerre fut. Szerintetek mi a legjobb kombó arra hogy a gépünk ne akadjon össze nagyon saját magába, ne legyenek jelentősen nagy teljesítményproblémák de az immunitás a lehető legmagasabb legyen amire ingyenesen mód van.
Azért ne futtass egyszerre több aktív védelmet, mert egymást fogják fenyegetésnek észlelni. Hiszen a vírusirtó minden tulajdonsággal rendelkezik amivel egy vírus is rendelkezhet.
Továbbá én nem lassítanám a gépemet ennyi programmal. Tudatos böngészés, fölösleges szkriptek és reklámok blokkolása bőven elegendő. Amúgy is proxy mögül szoktam netezni, otthon meg linuxot használok (és abból sem a standard "ubuntu 16.04" szóval)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!