Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Probléma . Vírus vagy esetleg...

Probléma . Vírus vagy esetleg más?

Figyelt kérdés

Ugyancsak nemrég észrevettem , hogy valami nem stimmel.

High End Gaming PC-m van , és egyszer csak felmentem egy gépigényes játékba , és elkezdett laggolni . Tudtam , hogy a gépemmel nem lehet gond , i7 , 980 ti , 8 gb ram.

Vírusra gyanakodtam , 2 eredeti vírusirtó, is van : Eset Nod32 Antivirus , és Advanced Care System Ultimate 9.1.

A világon a legjobbak . Hát a teljesítményt egy trójai leveheti , ugye túlhajtja a gépet , elbújik a ramba , meg ilyenek. Ugye már 4 szer meg is tisztítottam a gépet , de még most sem az igazi. 1 terrás merevlemez , 30 perc alatt ellenőrzi mind az összes filet , de nem talál semmit. Egyik sem. Pedig ezek naponta frissített vírusirtók , de akkor most nem tudom , hogy mi lehet a baj . Valaki tudna segíteni ?

2016. szept. 17. 11:05
 1/5 A kérdező kommentje:
Amugy 4 virust talált , meg 10 -15 hibát , azt ki is javították :)
2016. szept. 17. 11:08
 2/5 A kérdező kommentje:
De még most sem stimmel ....
2016. szept. 17. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Telepítsd újra.

Amúgy minek van egyszerre 2 vírusítód?

2016. szept. 17. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
vírusirtód*
2016. szept. 17. 12:53
 5/5 Lajos54 ***** válasza:

Valóban a vírusirtók általában nem szeretik (a NOD meg különösen!), ha van a gépen másik vírusirtó is. Telepítéskor némelyik reklamál is, ha talál egy másikat.

Viszont lehet, hogy nem vírus, hanem valamilyen kémprogram, vagy más, malware vagy hasonló. Ezeket a vírusirtók általában nem találják meg, mivel nem vírusok. Érdemes például a Malwarebytes-t kipróbálni, hátha...

(ez megfér a vírusirtó mellett)

2016. szept. 20. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!