EA Origin probléma, ban vagy esetleg más? Másnak is volt már ilyen?
Felvázolnám előtte az alap történetet hogyan kezdődött ez az egész:
Van egy kistestvérem aki szeret játszani így gyakran használta az én játékaimat amik ugyebár már a fenti kérdésből is kiderült EA originen vannak. Egy alkalommal szólt, hogy valamit ki írt én nagyon nem foglalkoztam még akkor vele. Mikor egy nap úgy döntöttem hogy játszok már egy kicsit én is valamivel ( Mass effect 3-ra esett a döntés) hát ezzel a hiba üzenettel fogadott: "Sorry. This account is currently invalid. Please try again or review the account details." Úgy döntöttem megnézek más játékot hogy ugyan ezt az üzenetet kapom e és igen minden játékban ez az üzenet fogadott és nem így nem tudtam multiplayerezni mert nem csatlakozott az EA szerverhez. Próbáltam megcsinálni utána keresni stb. a beállításokat szemlélve észre vettem hogy a születési dátumom el állítódott valószínűleg öcsi állította át... Már próbáltam írni az EA-nak csak az volt a probléma, hogy az e-mailt amit küldtem csak bizonyos játékbeli bannokra küldik és nem erre ami az én problémám. Ebben szeretnék segítséget kérni, hogyan tudnám ezt megoldani, vagy hova lehetne írni ezzel kapcsolatba?
Itt végig mész, megadod a telefonszámodat, kb 5 másodperc után felhívnak és magyar telefonos ügyfélszolgálattal megbeszélheted a problémád és meg is oldják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!