Mi baja lehet a számítógépemnek? Valami vírus esetleg? Mi az a Boot Device?
A probléma ott kezdődött, hogy a Google Chrome-om egyszercsak szörnyen belassult (pedig csak 3-4 oldal volt nyitva, általában sokkal többet bír), majd végleg le is fagyott, nem tudtam vele mit kezdeni, megnyomtam hosszan a start gombot. Amikor visszakapcsoltam, ezt írta ki:
Default Boot Device Missing or boot failed. Insert Recovery Media and hit any key. Then select 'Boot Manager' to choose a new Boot Device or to Boot Recovery Media.
Na, ha erre entert nyomtam, kijött a Boot Manager két választható opcióval:
1. EFI Network 0 for IPv4 (ezután sok szám és betű, valamilyen kód)
2. Windows Boot Manager (szintén valamilyen kód)
Ebből csak a második működött, csak akkor indult be a gépem, ha azt választottam.
De egy rövid ideig működött csak a gépem az újraindítás után, megint lefagyott szinte rögtön a bekapcsolás után, és újraindításnál megint ugyanezt írta ki. És azóta is mindig ezt csinálja.
Mi lehet a baj? Mi ez a Boot Device meg Boot Manager? Végképp nem értek hozzá, és jó lenne, ha nem most krepálna be...
Előre is köszi a segítséget!
Akkor megvan a hiba !!! HDD avagy vincseszter
Szedd le ezt a programot hdd sentinel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!