Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Rajt hagyhatom töltőn a...

Rajt hagyhatom töltőn a MacBook Air-emet?

Figyelt kérdés

Sok weboldalt nézegettem, de egyik sem tudott 100%os választ adni erre a kérdésre.

Ha egy fél évig nem kell levennem a töltőröl a gépet, mert nem megyek sehova se vele, akkor nem árt neki, ha folyamatosan töltés alatt van?

(MacBook Air 13 2015 Early)

2016. szept. 10. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:
13%

Mar megint a macbook minek vetted otthonra van asztali meg az applenek is

Hagyd rajta hatha felrobban mint a note7

2016. szept. 10. 19:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Mivel van olyan, amikor szünet van egy iskolában, és akkor nem kell magammal vinnem. :)
2016. szept. 10. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, semmi gondot nem okoz. Én 2012 óta így használok egy Pro-t, néha akkuról is megy, de jellemzően munkahelyen és otthon használom töltőről.
2016. szept. 10. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
8%
en ezt nem ertem mit irtal most semmi ertelme
2016. szept. 10. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 kollégium... de persze aki általánosba jár, ezt nem érti...
2016. szept. 10. 20:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 2.es válaszolónak. Látszik, hogy ő 82%-os, a másik 42. Ment a zöld pacsi! :)
2016. szept. 10. 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az nem töltő hanem adapter. A töltő a gépben van benne. És miután 100% ra feltöltötte az akkut onnantól úgymond az áram az akkut megkerüli azaz csak a gép kap áramot, szóval nem tölti folyamatosan végtelenségig. Intelligensek ezek. Szóval baja nem lesz tőle. Sokan használják így irodában is.
2016. szept. 10. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!