Az AVAST ingyenes vírusirtó mennyire jó? Tapasztalatok? Jobb vírusirtót tudtok ajánlani?
Esetleg a MALWARE jobb vírusirtó? Erről a vírusirtóról csak hallottam, tudnátok megbízható, magyar nyelvű linket küldeni a Malware-ról? Én is kerestem, de nem merem letölteni. (nem tudom melyiket töltsem le).
Attól függ kinek melyik a megbízhatóbb. :)
Angolul nem tudok, így vagy marad a magyar verzió, vagy egy megbízható angol linket kérek.
Köszi szépen!
Néztem az AVAST legjobb fizetős verzióját.
Tényleg nagyon ígéretes.
Sajnos én jelenleg nem tudom megvenni egyik vírusirtót sem, mert úgy állok anyagilag. Azért szeretném az ingyenest letölteni.
Köszi a választ!
Azt hiszem, az Avira Free és a Bitdefender Free kevesebb erőforrást használ, de nem magyar nyelvűek.A Bitdefendert ráadásul még beállítani sem kell.
Az ESET termékei havonta újságos kóddal megújíthatóak.Egyes oldalakon megosztják a kódokat.
Nem föltétlen jobbak, hanem talán kevésbé fogják vissza egy gyengébb hardverű gép teljesítményét.
Igen, erre gondoltam én is. a Malware Malwarebytes-re.
Ez akkor volt rajta a laptopon, amikor szervizből hazahoztam. De ahogyan írtad, hogy a Pro verzió 15? nap után át vált ingyenesre, lehet nem véletlenül telepítették rá a szervizben.
Köszi szépen, lehet ezt választom.
Többet kipróbáltam mostanában, és az Avastnál maradtam. Pl. nem tudom minek sztárolják annyira az Avirát. A bekapcsolási időt 3x-osára nyujtotta, a laptop folyamatosan melegszik tőle, lassú mint a sz.r.
AVG nagyon fogja a gépet.
Bitdefender jó lehet, bár a free változatot nem fejlesztik olyan nagyon.
MSE kritikán aluli, de legalább nem lassította a gépet. De a kis tesztemen 10-ből 7 vírust beengedett.
ESET újságkóddal jó, bár nekem picit visszafogta a teljesítményt.
Panda kritikán aluli, iszonyúan fogja a gépet.
A no-name virusírtókat nem próbáltam...
Köszi szépen a választ a 8-s válaszolónak is!
Nagyon hasznosak voltak ezek is!
Kipróbáltam az AVAST, így maradok én is ennél.
Mások is ezt ajánlották! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!