Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik vírusírtó a jobb? És...

Melyik vírusírtó a jobb? És miért? Tapasztalatok? Lent!

Figyelt kérdés

F-secure

Avast

Kaspery

A három közül melyik a jobb, és miért? (egyet válassz)

És nem azt kérdezem hogy neked milyen van, hanem alátámasztott válasz érdekel olyantól aki mindhármat próbálta.

2010. máj. 10. 13:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Microsoft Security Essentials a legjobb, mert ingyenes, kevés erőforrást eszik, és leirt mindent.
2010. máj. 10. 13:55
 2/14 anonim ***** válasza:

F-Secure-t olyan 15 éve használatam utoljára, azzal nincs újabb tapasztalatom. Az akkor F-Prot viszont hasznos volt, azt tudom.

Kasperskyt használtam, de nem tetszett. Elég erőforrásigényesnek tűnik, nekem túlságosan csicsás (mint a Norton...). Nem jött be, viszont a hatékonysága jó.

Avastot régóta használok, sok embernek tettem fel még a 4.x verziót. Elég jó, de újabban a 4.x egy kevés memóriás gépet nagyon lefogott. az új 5-ös verzió sokkal jobban megy ezeken a gépeken. Hatékonysága szintén jó.

A mostani legjobbnak és a Microsoft Security Essentials-t tartom. Legális Windowshoz ingyen letöltheted. Igaz, az Avastnak is van Free verziója.

Ha mindenképp a háromból kell választani, akkor Avast, az ingyenesség miatt (otthoni használat!). Ha céghez kell, akkor azt válaszd, amelyikre a legkedvezőbb ajánlatot kapod. Ha szóba jöhet más is, akkor vedd fontolóra a M$SE-t, akár otthoni, akár céges használatra (ha eredeti Windowsod van...).

2010. máj. 10. 14:05
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem:

1.Norton

2.Kaspersky

3.Avast

4.F-Secure

.....

99999.Nod 32 és smart security

2010. máj. 10. 16:08
 4/14 A kérdező kommentje:

Érdekes, nekem a többi nem is írtotta le normálisan a gépemet, amint felraktam az f-securét 50 db vírust törölt le a gépről.

És a prociból is 1%-ot zabál, nem mint a többi...

És még az f-securéról olvastam hogy az egyik legnagyobb vírusadatbázissal rendelkezik, és 2009 ben megnyert valami év legjobb valamilyen díjat.

Akkor most hogyan van ez?

Egyéb tapasztalatok, és vélemények a kommentemmel, és az F-secure-val kapcsolatban?

2010. máj. 10. 16:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Az f-secure csak azért 4ik mert fizetős.Amúgy igaz,az f-securenak van az eggyik legnagyobb adatbázisa :).
2010. máj. 10. 17:30
 6/14 A kérdező kommentje:

Akkor neked ajánlom figyelmedbe a hat hónapos igyenes használatát!

[link]

Nekem elötte is feltört volt, annyi hogy saját magam szedtem le a frissítést a netről.

De most a crekket visszaállítottam ezen a promón kértem cd kulcsot beírtam, igy legális, és frissít is automatikusan!

Várok még véleményeket! :)

2010. máj. 10. 17:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha tört a Windows, nem tudod használni a Microsoft Essentials-t, mert a frissités előtt leellenőrzi, hogy eredeti-e? Máskülönben nem tudja frissiteni magát.
2010. máj. 10. 22:52
 8/14 A kérdező kommentje:

Most te az fsecure-ról beszélsz?

Mert akkor hülyeség...

A crakk arra való hozzá, hogy semmiképp se létesítsen kapcsolatot a virusírtó a nettel!

Én így használtam egész eddig.

2010. máj. 10. 23:33
 9/14 anonim ***** válasza:

"Ha tört a Windows, nem tudod használni a Microsoft Essentials-t, mert a frissités előtt leellenőrzi, hogy eredeti-e?"

Nem frissítéskor, hanem telepítéskor ellenőrzi az eredetiséget. Nem tudom, hogy WGA crack hatásos-e, törtre még nem telepítettem - jobb a békesség.

2010. máj. 10. 23:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Hát Microsoft Essentialt semmiképpen. Az én választásom a Kaspersky, mert több mint 5 éve használom gond nélkül.
2010. máj. 11. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!