Windows 10 (64bit) melyik vírusirtót ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Hónap elején vettem egy teljesen új Asus X540LJ típusú laptopot. Intel i3-s processzor (2GHZ), 4GB RAM, 2GB videokártya, 500GB merevlemezzel. Windows 10 Professional 64 bites rendszer fut rajta, és ehhez keresek jó vírusirtót ami nem terheli a gépet de hatékony is.2016. aug. 29. 12:06
1/10 anonim válasza:
Van beépített vírusvédelme a windows 10-nek Defender a neve.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy van jelenleg is az üzemel de olvastam hogy az nem valami hatékony.
2016. aug. 29. 12:09
4/10 anonim válasza:
De amikor a Facebook felől jött a támadás, semmit sem ért! Eset Smart Security9 kell rá, nem terheli a gépet, 30 napos próbaverziója innen letölthető, utána újságkóddal is használható.
5/10 anonim válasza:
AVG, eddig nem volt rá panaszom. Néha túl sok mindent is érzékel, de szerintem ez nem gond. Hozzáadod az adott file-t a kivételekhez (persze csak ha ismered, hogy biztos forrásból jön), oszt szép jó napot.
Aztán még mehet Malwarebytes Anti-Malware, ami nem fut folyamatosan, de időközönként át tudod vele kutatni a géped, és igen effektív.
6/10 anonim válasza:
A hatékonyság az egy olyan dolog, hogy ha valakinek Kaspersky volt a gépén és ennek ellenére megfertőződött, akkor az azt fogja hinteni, hogy az nem ér egy kalap sz@ rt sem.
Jó a Defender, nem kell parázni !
7/10 anonim válasza:
Én már Win2000 óta az Avirát használom, és eddig nem csalódtam benne, csendesen teszi a dolgát, és sok erőforrást nem visz. Az ingyenes verziója az idegesítő, azt nem ajánlom.
8/10 anonim válasza:
Először is: 100%-os virusirtó nincs. Lehet neked bármelyik rajta, akkor is megfertőződhet. Mert ha egy erőset is használsz, amire esküdöl és mégis bekapsz valamit, akkor elkezded szapulni, hogy szar. A legjobb virusirtó Te magad vagy, tessék mindenre odafigyelni, nem össze-vissza kattintgatni. A W10-re pedig a Microsoft weblapján egyértelmű tájékoztatás van, ime: "A Windows 8, Windows 8 RT, Windows 8.1, Windows 8.1 RT és Windows 10 rendszerekhez használható Windows Defender beépített védelmet biztosít a kártevők ellen. A Microsoft Security Essentials nem használható, de nincs is rá szükség – a Windows Defender a rendszer használatra kész részét képezi." Ugyanez nem érvényes a W7-re, arra érdemes ezt rátenni, ez is elég. De ha valaki a virusirtógyártók elriasztó, mérhetetlen konkurenciaharcára hallgat, akkor széles a skála. De számoljon jelentős leblokkolással, teljesitménycsökkenéssel is.
9/10 anonim válasza:
Eset smart security ajánlom ! SOHA nem volt még virusus gépem pedig mindig minden sart letoltok 30 napos ingyen proba verzió van hozzá !
10/10 anonim válasza:
Ha lejár a 30 napos, van hozzá havonta újságkód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!