Milyen "ingyen letölthető" 64 bites windows xp professional-t ajánlanátok?
Az ingyen letölthető alatt az értem hogy ckackelt, serial nélküli vagy mittudomén milyen milyen van...
Az ilyenekel hogy vedd meg kíméljenek. sajnos nem vagyok olyan anyagi helyzetben hogy megengedhessem magamnak.
Jobban jársz Win7el..
Én is feltettem egy XP 64est,és csak SP2es és nincs lehetőség SP3asra frissíteni, és nagyon kevés program van rá..
"Az ilyenekel hogy vedd meg kíméljenek. sajnos nem vagyok olyan anyagi helyzetben hogy megengedhessem magamnak."
Márpedig vagy vedd meg, vagy ne használd.
Én beköltözhetek ingyen hozzád? Sajnos nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy egy albérletet megengedhessek magamnak...
Itt kedvedre válogathatsz.32bit és 64bit-s is van.Ha aktiválni szeretnéd töltsd le a RemoveWAT22-és az törli a 30napot.
A torrent fálj-hoz kell az utorrent az iso-hoz meg a powerlISO(Ezek a letöltés után szükségesek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!