Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik vírusirtót ajánlanátok?

SyfaDiaz kérdése:

Melyik vírusirtót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Most fogok új gépet kapni, és szeretném, hogy a legbiztonságosabb vírusirtóval legyen ellátva. Előre is köszi!

2016. jún. 17. 08:17
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Nincs olyan, hogy legbiztonságosabb. Naponta íródnak új vírusok, és azokat az adatbázis frissítéséig nem nagyon fogják felismerni a vírusirtó szoftverek sem. És persze egyik sem dolgozik 100% hatékonysággal.

De itt van pár ismertebb, és megbízhatóbb szoftver: Kaspersky, Avast, ESET, AVG... ezekkel lehet próbálkozni.

De elsősorban a felhasználónak kell figyelnie, hogy hogyan és mire használja a gépét, illetve arra, hogy milyen webes helyeket látogat meg.

2016. jún. 17. 08:30
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
Nekem eddig az ESET tetszett a legjobban, de az Avasttal is meg voltam elégedve. Az ESET-et használhatod ingyen havonta megjelenő újságkódokkal, az Avast meg amúgy is ingyenes.
2016. jún. 17. 11:44
 3/7 Lajos54 ***** válasza:
32%

Akkor már inkább az ESET. Nem rossz ugyan az Avast sem, de az ESET nagyságrendekkel jobb (nem akar folyton rábeszélni, hogy jó pénzért vegyem meg a plusz szolgáltatásait, nem háborgat állandóan ilyen-olyan ötletekkel, ráadásul közel sem terheli le a gépet annyira).

Bár kinek a pap, kinek a papné (nekem inkább a lányuk :) )

Mindenki másikra esküszik.

2016. jún. 17. 12:48
 4/7 anonim ***** válasza:

A hatékonyság havonta változik.

Áprilisban az AVAST hihetetlen eredményt produkált májusban meg meg sem közelítette az áprilisit.

Ki kell próbálni ezt meg azt is.

2016. jún. 17. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
AVAST Free a legjobb választás!
2016. jún. 20. 18:59
 6/7 anonim válasza:

Ajánlok pár használható vírusírtót:

Avira ( [link]

Iobit termékek ( [link]

Kaspersky ( [link] ez sajnos fizetős, de jó

nekem ezek voltak azok, amik működtek és használom őket még ma is

ha csak egy fájlt szeretnél ellenőrizni, azt ide feltöltheted és alaposan leellenőrzi: [link]

és most az hogy miket NE: pl.: Panda, avast, eset (NOD32), avg, comodo, norton, mcafee... ezeket NEM szabad telepíteni, mert nem védenek, hanem átengedik a vírusok felét

ezeket is próbáltam, de nem kielégítő eredményt értek el.

2016. jún. 21. 08:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Az AVG és az ESET ott vannak a leghasznosabb vírusirtó szoftverek között, ez nem kérdés. Én is, és több ismerősöm is nagy megelégedéssel használtuk őket.

Nem tudom nálad mi lehetett a gond, talán a rossz konfigurálás, de az nem mondható, hogy ezek rossz munkát végeznek.

2016. jún. 21. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!