Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mitől zavarodott meg a Chrome?

Mitől zavarodott meg a Chrome?

Figyelt kérdés

Két napja figyeltem meg, hogy valamilyen beépített modul megbolondította a böngészőm. Nem értem mitől van ez, hiszen nem telepítettem semmit mostanában, mégis rakoncátlankodik.

Az árulkodó jelek: különböző oldalakon (egymástól független) található linkekre hiába kattintok, mindig reklámoldalt dobál fel. Ráadásul kis ablakként jelenik meg még a gyk oldal fejlécében is. Nem tudom mitől került a gépemre ez a bújtatott reklám, mert ki van rá írva a By ads - megjegyzés, ha bezárnám, vagy csak a hecc kedvéért rákattintok, új oldalon jelenít meg fizetős játékok website-ját.

Hogy tudom ezt ellenőrizni, kiirtani a gépemről? Vírusirtóm van, tűzfal dettó és olykor 1-1 oldalnál le is tiltja a bejövő reklámot. (Hab a tortán, pop-up blocker is van, ennek ellenére...)

2016. aug. 27. 13:40
 1/3 Bockes válasza:
Telepítsd újra a Chrome-ot.
2016. aug. 27. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Végezz rendszer ellenőrzést Malwarebytes Aniti-Malware Free-vel!
2016. aug. 27. 18:46
 3/3 anonim válasza:
Ugyan ez volt nekem is a chrome-al.Hiába frissítettem telepítettem százszor nem lett jobb így letöröltem.Most már a Firefoxot használom és szerintem ez se rossz..sőt problémám se volt még vele.
2016. szept. 16. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!