Mi lehet az oka a felugró ablakoknak?
Szóval az lenne a baj hogy az operában folyamatosan felugranak mindenféle ablakok chrome ba nem de nem is használom annyit.
Be volt állítva (magától lehet virus) egy kezdőlap valami search volt a neve mozillában chromeban és operában is sikerült kiszedni, töröltem minden gyanus programot és jó is volt de az operában még mindig ugranak fel ablakok akár youtuben vagy googl.Ha használom a googlet és ha a keresőbe próbálok irni el is kezdi de felül ahol van a webnév leugrik egy sor és oda elkezd begépelni amit irok majd enter után átvezet egy másik oldalra és azon próbál keresni amit én akartam .
Malwarebytes Anti-Malware Free, AdWare Cleaner, Hitman PRO használata ajánlott!
Ezekkel futtas mélyvizsgálatot és a kártevőket ki kell írtani!
A böngésző beállításaiban lehet letiltani a felugró ablakokat.
Google Chrome: három vonal alatt Beállítások, alul Speciális beállítások, Adatvédelem (Tartalombeállítások), Előreugró ablakok, itt bejelölöd a tiltást. Ugyanezt tudja a Mozilla Firefox is, az Operát nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!