Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy tudok védekezni a felugró...

Hogy tudok védekezni a felugró ablakok ellen?

Figyelt kérdés

Mindenféle blokkoló van a böngészőmhöz (Chrome) de így is minden ablak felugrik. A legidegesítőbb, hogy rákattintok valamire és más nyílik meg. Vagy csak random elugrik valami társkereső oldalra.

Már újratettem a gépemet, váltottam böngészőt. Mindent megpróbáltam, de SEMMI! Tipp?

2016. febr. 23. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Firefox és AdBlock sem működött?
2016. febr. 23. 20:38
 2/11 anonim ***** válasza:
AdBlock Pro-t tedd fel, az jó lesz.
2016. febr. 23. 20:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezek mind fent vannak és ezen kívül is még van 3...
2016. febr. 23. 22:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Malware-el fertőzött a géped, itt az Adblock vagy a vírusirtó nem segít. Megoldás:

1. Futtasd le az alábbi programokat:

Malwarebytes

AdwCleaner

Hitman Pro

2. A jövőben ne kattints rá minden sz**ra, ne tölts le minden szemetet, és ne telepíts olyan szoftvert, ami kártevőt rak a gépedre (KMPlayer, µTorrent, Daemon Tools, stb).

2016. febr. 23. 23:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Három vonal alatt, beállítások, speciális beállítások, adatvédelem, tartalombeállítások, előreugró ablakok, itt bejelölöd a tiltást.
2016. febr. 24. 12:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Ashampoo is fertőzőtt reklámokkal. Dühító.
2016. febr. 24. 12:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Még van egy tippem.

Ha be vagy jelentkezve, akkor mindent tárol, a hibás részeket is. Azt hiszem van olyan, hogy alaphelyzetbe állítás a böngészőnek, akkor lenullázza eredetire. Csak jelszavaid írd ki papírra, könyvjelzők.

Aztán telepíts egy adblock-ot, több nem kell, vagyis nálam azzal az eggyel rendben van.

2016. febr. 24. 14:39
 8/11 anonim ***** válasza:
#7: A Malwarebytes és társai mélytisztítást is végeznek, mindenképpen megbízhatóbb módszer, mint a böngésző resetelése.
2016. febr. 24. 23:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Ezt is érdemes lefuttattni:

[link]

2016. febr. 25. 12:15
 10/11 axonbite ***** válasza:

sok tippet kaptál már itt én is javasolnék egyet ami nálam mindig működött ilyen esetekre (AdwCleaner) folyamatosan nem nézi a gépet esetenként kell futtatni ha szükség van rá.

letöltöd telepíted majd futtatod és ha kész clean gomb. lesz egy gép újraindulásod és kész is. nincs több felugró ablak.

2016. febr. 28. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!