Hogy tudok védekezni a felugró ablakok ellen?
Mindenféle blokkoló van a böngészőmhöz (Chrome) de így is minden ablak felugrik. A legidegesítőbb, hogy rákattintok valamire és más nyílik meg. Vagy csak random elugrik valami társkereső oldalra.
Már újratettem a gépemet, váltottam böngészőt. Mindent megpróbáltam, de SEMMI! Tipp?
Malware-el fertőzött a géped, itt az Adblock vagy a vírusirtó nem segít. Megoldás:
1. Futtasd le az alábbi programokat:
Malwarebytes
AdwCleaner
Hitman Pro
2. A jövőben ne kattints rá minden sz**ra, ne tölts le minden szemetet, és ne telepíts olyan szoftvert, ami kártevőt rak a gépedre (KMPlayer, µTorrent, Daemon Tools, stb).
Még van egy tippem.
Ha be vagy jelentkezve, akkor mindent tárol, a hibás részeket is. Azt hiszem van olyan, hogy alaphelyzetbe állítás a böngészőnek, akkor lenullázza eredetire. Csak jelszavaid írd ki papírra, könyvjelzők.
Aztán telepíts egy adblock-ot, több nem kell, vagyis nálam azzal az eggyel rendben van.
Ezt is érdemes lefuttattni:
sok tippet kaptál már itt én is javasolnék egyet ami nálam mindig működött ilyen esetekre (AdwCleaner) folyamatosan nem nézi a gépet esetenként kell futtatni ha szükség van rá.
letöltöd telepíted majd futtatod és ha kész clean gomb. lesz egy gép újraindulásod és kész is. nincs több felugró ablak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!