Telkom német nyelven írt levelét fölbonthatom?
"Annyit értek a szövegből, hogy rákattintva egy szövegrészre automatikusan aktualizálja az e-mail címemet."
Akkor ez egy elektronikus levél. :-)
Én azt hittem hogy hagyományos. :-D
Akkor viszont alaposan nézd meg, azt is hogy honnan jöt. (mármint milyen szerverről)
Mert van, hogy csalók próáblnak adatokhoz jutni...
Sajna nem ez az első ilyen...
Én is kaptam többször is ilyen emailt, noha nem jártam Németországban és nem vagyok "telkom" előfizető.
Ez SPAM! Az adataidat akarja megszerezni a hacker, egy szó sem igaz belőle.
15. vagyok: én kaptam olyat is Beninből, hogy én vagyok XY elhúnyt olajmilliárdos egyetlen örököse, az ügyvéd értesített, hogy 1 millió dollárt kapok, ha kifizetem az illetéket.
Ez az úgynevezett klasszikus "nigériai csalás", adathalászat, jobb levelezőrendszerek (pl. Gmail) egyből beteszik spamnak.
Köszönöm szépen a reagálásaitokat. Nekem is gyanús volt a dolog, ezért fordultam ide, ahol még nem csalódtam, csak hát nem a legszerencsésebb volt a szóhasználatom. Addig azért nem nyugodtam, míg hivatalos útmutatóban nem olvastam az elektronikus levél "felbontásáról".
Köszönöm még egyszer.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!