Telkom német nyelven írt levelét fölbonthatom?
Figyelt kérdés
Telekom előfizető vagyok.2016. aug. 17. 20:46
1/17 anonim válasza:
Ha te vagy a címzett akkor igen :-)
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Németül még nem kaptam irományt a 12 év alatt és Telkom aláírással sem.
2016. aug. 17. 20:53
3/17 anonim válasza:
Ha voltál németországban és használtad ott a Telekom mobilnetted, és torrenteztél, akkor még egy ügyvéddel is olvastasd el...
4/17 A kérdező kommentje:
Mindjárt nem gúnyolódnál, ha megmondanám hány éves vagyok.
Nem mondom meg...azértse, de azért köszi.
2016. aug. 17. 21:08
5/17 anonim válasza:
Nem tudjuk, hány éves vagy, de miért tőlünk kérsz engedélyt egy levél felbontásához?
6/17 anonim válasza:
Nem tudom és nem is gúnyolódás!
Ha német területen voltál, és pl. mobil interneteddel regisztrálták hogy torrent oldalt keresetél fel, akkor csúnya büntit szabnak ki...
Német területen pénzbírsággal büntetik az ilyen tevékenységet, és ez a leggyakoribb ami miatt leveleznek magyar ügyfelekkel is.
7/17 anonim válasza:
(azért is javaslom még az ügyvédet, mert lehet csak valami csaló aki pénzt próbál kinyerni tőled, ebbe az esetben akár feljelentést is tehetsz, de ehhez nem árt egy ügyvéd, mert nehéz kiigazodni mi valós, mi nem...)
8/17 A kérdező kommentje:
Annyit értek a szövegből, hogy rákattintva egy szövegrészre automatikusan aktualizálja az e-mail címemet.
2016. aug. 17. 21:27
9/17 Hominida válasza:
Na akkor mindenekelőtt fordítsd le igen alaposan. (Utána pedig ne kattints rá.)
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. aug. 17. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!