Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom eltávolítani a...

Gruzzi Huzzi kérdése:

Hogyan tudom eltávolítani a chromeból a "piesearch" nevű "vírust"?

Figyelt kérdés
Már próbáltam több vírus írtóval is, de nem sikerült. (Avast, Yac, Bitsafe).

2016. jún. 4. 15:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Mentsd le a gépedről a saját cuccaidat és telepítsd újra, másképp nem szabadulsz meg tőle. És szerezz be utána (szörnyű kimondani: fizetőset) és telepítsd azt is! Nincs más védelem ezek ellen a zsaroló akármik ellen."

1. Nem kell újratelepíteni ha követi a leírást és eltávolítja

2. Nem muszáj fizetős sem, mert van ingyenes is ami bizony nagyon jó védelmet ad kombinálva ezzel meg azzal ami szintén ingyenes.

3. Ha a ransomware-ra gondolsz akkor ez nem az :) Ez nem zsarol.

2016. jún. 6. 12:48
 22/22 A kérdező kommentje:

Kedves Lecktra!

Először is köszönöm, hogy segíteni próbálsz!

Viszont, bár nem vagyok informatikus zseni, de első dolgom az volt, hogy utána guglizok ennek a "piesearch" dolognak. Ha beírom, hogy : "piesearch eltávolítása", behoz jópár dolgot. Az első 5 találatot már próbáltam, bár sok közülük ugyanaz.

Nyílván nem oldották meg a problémát. Mindegyik talált jó pár vírust, de a "piesearchot" csak a spyhunter, de az fizetős.

Úgy ahogy leírja az az oldal 2x próbáltam, olyan sorrendben. Egyszerűen az a baj, hogy azok nem konkrétan erre vannak, lehet, hogy más nagyon hasonló programokra már beváltak, és szerintem ezt csak fizetős program tudja megoldani és csak reklám miatt írják, hogy jó a piesearchra.

2016. jún. 6. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!