Hogyan tudom eltávolítani a chromeból a "piesearch" nevű "vírust"?
"Mentsd le a gépedről a saját cuccaidat és telepítsd újra, másképp nem szabadulsz meg tőle. És szerezz be utána (szörnyű kimondani: fizetőset) és telepítsd azt is! Nincs más védelem ezek ellen a zsaroló akármik ellen."
1. Nem kell újratelepíteni ha követi a leírást és eltávolítja
2. Nem muszáj fizetős sem, mert van ingyenes is ami bizony nagyon jó védelmet ad kombinálva ezzel meg azzal ami szintén ingyenes.
3. Ha a ransomware-ra gondolsz akkor ez nem az :) Ez nem zsarol.
Kedves Lecktra!
Először is köszönöm, hogy segíteni próbálsz!
Viszont, bár nem vagyok informatikus zseni, de első dolgom az volt, hogy utána guglizok ennek a "piesearch" dolognak. Ha beírom, hogy : "piesearch eltávolítása", behoz jópár dolgot. Az első 5 találatot már próbáltam, bár sok közülük ugyanaz.
Nyílván nem oldották meg a problémát. Mindegyik talált jó pár vírust, de a "piesearchot" csak a spyhunter, de az fizetős.
Úgy ahogy leírja az az oldal 2x próbáltam, olyan sorrendben. Egyszerűen az a baj, hogy azok nem konkrétan erre vannak, lehet, hogy más nagyon hasonló programokra már beváltak, és szerintem ezt csak fizetős program tudja megoldani és csak reklám miatt írják, hogy jó a piesearchra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!