Hogyan tudom eltávolítani a chromeból a "piesearch" nevű "vírust"?
Hitman pro-t és a malware fighter-t is próbáltam, de semmi eredménye. Egyedül a spyware észlelte ezt a "piesearch"-t, de ugye mint mondtam fizetni kéne érte, hogy eltudjam vele távolítani.
Esetleg valami más megoldást nem tudnátok mondani? Mondjuk olyat amit bármiféle program nélkül megtudna bárki csinálni.
Szia!
Tessék itt egy komplett útmutató. Ezzel sikerülni fog!
Mint láthatod ez egy komplex dolog de részletesen le van írva.
Nos kipróbáltam az eset scannert, de egy baj van vele, ez is csak megtalálja a vírust, de azt el nem távolítja. Nem látom sok értelmét, ugyanis tudom, hogy van ez a piesearc nevű program/vírus a gépemen, de én eltávolítani akarom.
Megjegyzem, a kérhetem ne olyan oldalakat küldjetek amiben megmutatja, hogy kell kezdőlapot beállítani, mert amíg nincs eltávolítva ez a "piesearch" addig nem tudom átállítani... Persze köszönöm annak aki segíteni próbált, de továbbra is várom mostmár kétségbeesetten az ötleteket.
na akkor még1x
Ha meglátogattad volna a linket amit adtam akkor már nem lenne ilyen problémád!
Eddig mindenkinek sikerült és a kommenteknél is van leírás azt is érdemes elolvasni. Egy komplett útmutató, hogyan töröld le véglegesen. 5 lépésből áll.
Itt a link megint!
A programok amik kellenek neked sorrendben.
1. AdwCleaner - INGYENES
2. Malwarebytes Anti-Malware - 30 napig ingyenes
3. HitmanPro - 30 napig ingyenes
4. Zemana AntiMalware - 15 napig ingyenes
Amint láthatod mindegyik elérhető ingyenesen arra a 10-15 percre amíg eltávolítod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!