Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudom eltávolítani a...

Gruzzi Huzzi kérdése:

Hogyan tudom eltávolítani a chromeból a "piesearch" nevű "vírust"?

Figyelt kérdés
Már próbáltam több vírus írtóval is, de nem sikerült. (Avast, Yac, Bitsafe).

2016. jún. 4. 15:50
1 2 3
 1/22 szántóvető ***** válasza:
neten keress rá máskor. [link]
2016. jún. 4. 15:54
 2/22 A kérdező kommentje:
Természetesen már korábban rákerestem, és ez egy fizetős programot ajánl fel.
2016. jún. 4. 16:22
 3/22 szántóvető ***** válasza:
és magad is törölheted,le van írva részletesen hogy a népszerűbb böngészők esetében mit kell tenni.(de a malwarebytes ingyenes 30 napig,lefogadom hogy talál jópár kártevőt még emellett.)
2016. jún. 4. 16:32
 4/22 anonim ***** válasza:

"de a malwarebytes ingyenes 30 napig,"

Nem feltétlenül!

Van direkt FREE verziós Malwarebytes!

Telepítéskor nem kell engedélyezni a próbaverzióját!

2016. jún. 4. 16:47
 5/22 A kérdező kommentje:

Kedves Szántóvető!

A kézi eltávolítást is próbáltam és csak csökkentett módban engedte úgy csinálni, ahogy az oldalon le van írva. Viszont amint elindítom a chrome-ot újra, magától megjelenik a piesearch

2016. jún. 4. 16:58
 6/22 A kérdező kommentje:
+ hozzáteszem, hogy a manuális leírásban nem is konkrétan a piesearch eltávolítása szerepel
2016. jún. 4. 17:01
 7/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a sz*r beette magát a gépedbe! vagyis nem csak a chrome olyan, hanem az explorer, opera, mozilla STB.Futtass le egy Spihuntert.A YAC-t felejtsd el, az maga a vírus!

2016. jún. 4. 17:17
 8/22 A kérdező kommentje:

Spyhuntert próbáltam, de FIZETŐS, csak a vírus azonosítás az ingyenes, de hogy eltávolítsam azokat, meg kell vásárolni.

YAC-t azért próbáltam, mert korábban egy hasonló program eltávolítását azzal tudtam megoldani.

2016. jún. 4. 17:36
 9/22 szántóvető ***** válasza:
akkor ott a malwarebytes,ez az egyik legjobb.esetleg a hitman pro,iobit malware fighter,superanti spyware.de előtte még le kéne törölni azokat a progikat amiket frissen telepítettél mert jó eséllyel azokkal ugrott fel a vírus.
2016. jún. 4. 17:46
 10/22 anonim ***** válasza:

"iobit malware fighter"

Na, azt is kerülni kell nagy ívben!

Nekem is volt olyan, és tele lökte a gépem szeméttel, néhány nem kívánatos alkalmazással, toolbarokkal!

2016. jún. 4. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!