Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi lehet ez valaki tapasztalt...

Mi lehet ez valaki tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés
Igaz nem egészen ebbe a témába de xxx tartalmú dolgot néztem, erre egyszer csak bedobott egy oldalt amit nem lehetett bezárni private policy és ki irta az oldalra a várost tartozkodási helyet, ip cimet, és pirosan villogtatta hogy az adatokhoz hozzá férhetnek... s visszaszámolt, most ez mi ? sikerült bezárnom, de akkor is kezdjek félni ? vagy ez csak virus ?
2016. máj. 22. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Vírus.
2016. máj. 22. 18:18
 2/9 A kérdező kommentje:
áá megnyugodtam... azokat kéne szabadságvesztésre itélni akik ilyennel visszaélnek
2016. máj. 22. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Agresszív Trójai is lehet, ami ellophatja képeidet, hozzáférhet jelszavaidhoz, email címedhez és mindenhez!

Azonnal végezz alapos vírus keresést azzal a vírusírtó progival, amilyened van!

Emellé jó, ha van egy Malwarebytes Anti-Malware Free is!

2016. máj. 22. 22:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen le is töltöttem ez utóbbit, free-t ez tuti ingyenes ? Futattam egy mély vizsgálatot talált 3 trójait meg 1 valami más fenyegetést.. Töröltem. Biztos hogy kitörlődött ezzel ?.
2016. máj. 23. 06:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha a hivatalos oldaláról szedted le a Malwarebytes Anti-Malware Free-t, akkor törölte!

Igaz, ennek a Frre verziónak annyi hátulütője van, hogy nincs valósidejű védelem, de attól még ugyanúgy végzi rendesen a dolgát! :)

Hetente legalább 1x érdemes a Malwarebytes-ot futtatni! :)

Akkor jól sejtettem, hogy Trójai is van a gépeden!

Meg még egy csomó PUP.Op., PUM, Backdoor, Féreg és sok más kártevőt észlelt a Malwarebytes?

Amúgy ezt sasold, hány kártevőt talált ez a progi az egyik haverom gépén! :D

Gondoltam, megosztom ezt a (Guinnes)rekord mennyiségű kártevőt, ennyi volt a gépén! :D

[link]

2016. máj. 23. 08:30
 6/9 A kérdező kommentje:

Az igen! szegény gép :D hát igen azért virusokat is terjesztenek rendesen, az a durva hogy nem lehet vele mit kezdeni, nincs semmi szürő, csak az egyénre van bizva minden.

Most néztem, igen ez a PUP Optional ebből 2 Db

Trojan agent egy fájl, és egy rendszerazonosito

Legalább is ebbe a malwarebytes előzmények közt ennyit ir

2016. máj. 23. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát igen :D

Ami a legnagyobb csoda, hogy TÚLÉLTE a gép ezt a töménytelen fertrőzést :D

A biztonság kedvéért újratelepítettem a haverom gépét :)

Örülök, hogy segíthettem! :)

Legközelebb körültekintőbben netezz! :)

További szép napot! :)

2016. máj. 23. 10:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Segitséget!
2016. máj. 23. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Nincs mit! :)
2016. máj. 23. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!