Szamo77db kérdése:
Ma egész nap nem tudtam bemenni a freemail fiókomba. Tapasztalt ilyet más is?
Figyelt kérdés
Nekem a freemail-lel sajnos elég sok bajom van. Mindig ilyen-olyan hibák, próbáld később, stb. Legszívesebben törölném az egész fiókot, de sok helyen regisztráltam vele és nagyon bonyolult lenne az egész.2015. dec. 24. 16:27
1/2 anonim válasza:
Néha előfordul hiba a freemail-lel. Van amikor meg kommunikációs hiba miatt nem lehet a megnyitott fiókba érkezett levelet megnyitni, vagy levelet elküldeni. Ilyenkor kb. 10-20 perc múlva újra megpróbálom és van úgy hogy sikerül, van úgy hogy akár egy óra múlva sikerül.
2/2 anonim válasza:
Csak egyszer kell belépni a leggyakrabban használt oldalak beállításába, és ott átírni a címedet egy megbízható szolgáltatóra.
Tehetnél ellene, csak rá kell szánnod magad, ehelyett inkább bosszankodsz és kénytelen vagy kibírni az állandó, több éves hírhedtséggel rendelkező e-mailszolgáltatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!