Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Esete vagy avastot szdejek le...

Esete vagy avastot szdejek le a gépemre?

Figyelt kérdés

Hallottam hogy ha nem eredetibe veszem meg a vírusírtót, hanem csak letöltöm egy oldalról akkor lehet hogy szétcseszi a gépem. Igaz ez? Az is igaz lenne hogy ha lejár a license akkor a vírusírtó ugye nem nyújt teljeskörû védelmet a saját cége által kifejlesztett vírusok ellen?

Nagyon fontos, sürgôs, idiótáknak tilos.

2016. ápr. 14. 17:05
 1/8 gnoomage ***** válasza:
Avast ingyenes, így azzal nem lesz bajod, én azt ajánlom... eset-et használtam, vírusos lett a gép, újra kellett rakni, avastnál pont ugyan úgy használtam és most semmi baja...
2016. ápr. 14. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Az, hogy az ESET "benyalta", még nem jelenti azt, hogy ha az Avast lett volna akkor fent, akkor nem csúszott volna át...

Ne használj bizonytalan forrásból letöltött vírusirtót, mindig csak a gyártó oldaláról töltsd le (ilyen hülye letöltőoldalakról sem ajánlott), különben nem lehetsz benne biztos (így sem, de ez más kérdés), hogy nem kapsz "ajándékba" valami mást is. Másoltanál kulcsot betörőnél? Vennél trafipax jelzőt a rendőrségtől? Ugye nem.

2016. ápr. 14. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
A VALÓDI kódos Eset megbízható, de ezek a "FIX ingyenes" és hasonlók mindent beengednek. Igen, az összes ESET fizetős! És nem lehet megúszni, mert pl. a Behatolásmegelőző rendszere (tűzfal és webvédelem) NEM működik enélkül. Egy évre 17 ezerért nem drága, ez egy jó hétvégi buli ára. Vannak kedvezmények is. És a GYÁRTÓ oldaláról kell letölteni a 30 napos ingyenest, aztán ha megvetted a kódot, ide lehet beírni.
2016. ápr. 15. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 15. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:

A vírusirtó cégek NEM fejlesztenek vírusokat. Ez egy hoax, nem igaz.

Az igaz, hogy a feltört vírusirtók nem megbízhatóak. A feltört vírusirtóba egy külső csapat belenyúlt, módosította annak kódját. Nem szabad ilyet alkalmazni.

Ugyanakkor sem az AVAST, sem az ESET vírusirtóját nem ajánlom. Mindkettő évek óta lefelé megy, az ESET lassú lett, veszített a védelmi képességéből.

Ajánlott vírusirtó szoftverek: G DATA, Bitdefender, ingyenesek közül Avira.

Fontos azonban, hogy az ingyenes vírusirtó szoftverek reklámokat fognak megjeleníteni a gépeden, és rémisztgetnek, amíg meg nem veszed a fizetős verziót.

A G Datánál van 50%-os vásárlási kedvezményt, amit egy kis okossággal igénybe lehet venni.

2016. ápr. 15. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Smart Security-vel még problémám nem volt, megtalált mindent. 30 naponta újítgatom a próbalicencet. (Mindig más email címmel)
2016. ápr. 15. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Én megvettem az Eset kódot, mert féláron adták. És semmi gondom nincs vele, nem lassítja a gépet, nem riaszt feleslegesen, viszont múlt héten óriásit dobott: megtalált egy komoly vírust és beriasztott az URL-re. Évekig csend, semmi gond, aztán ez! Mint kiderült, zsaroló vírus lett volna. Aki Face-t használ, annak az Eset Social Media be is épül a fiókjába.
2016. ápr. 15. 21:29
 8/8 Alex Fly ***** válasza:
ESET. Szigorúan a saját oldalukról letöltött eredeti verzió. Ha a 30 napo próbaidő után nem akarsz fizetni érte, akkor havonta aktiválhatod újságkódokkal (Chip, PC World minden hónapban ad egy kódot, amivel egy hónapra aktiválhatod.).
2016. ápr. 18. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!