Az Avastot tényleg nem lehet megvenni öröke?
Figyelt kérdés
Ma nézegettem az Avast verziókat, de tényleg csak 3 évre lehet megvenni? Nagyon drága program, de ha örökre meglenne, akkor megvenném, de így esélytelen... ezt nem akarom elhinni egyszerűen, ez tényleg így van?2015. aug. 9. 15:58
1/4 anonim válasza:
nem vészes, 16k a pro antivirus, 22k a teljes csomag. Havi 600 forintot akinek kell, megérheti a teljes csomag, bár szerintem az felesleges. A pro antivirus pedig 450 ft kb havira leosztva, az se gáz. De mivel az ingyenes is teszi a dolgát, nekem marad az.
2/4 anonim válasza:
Minden vírusirtó ilyen előfizetéses rendszerben működik. Ilyen ez a popszakma.
3/4 A kérdező kommentje:
Oh fuck. Mocskos kapitalisták.
2015. aug. 9. 17:42
4/4 belapus válasza:
Ha az ingyenest használod, néhány hónap elteltével kedvezményesen is megvásárolhatod, amennyiben a fizetős verzióra van szükséged.
Láttam már 3 000 forintos értéken ajánlani is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!