Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kék halált mi okozhatja?...

Kék halált mi okozhatja? Tudom hogy rengeteg minden de felsorolnátok egy jó párat?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 14:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
mi a hibakód?
2016. ápr. 12. 14:30
 2/18 anonim ***** válasza:
Sokkal egyszerűbb lenne ha a kódot írnád le, hogy kiguglizhassuk. A lista közel végtelen, lehet driver hiba, hardver hiba, rendszerhiba (és ezeken belül is sokmillió lehetőség).
2016. ápr. 12. 14:31
 3/18 A kérdező kommentje:
A hibakódra nem emlékszem de nem rég vettem egy videokártyát amihez nincs megfelelő illesztőprogram és néha néha elmegy a kép. Ezzel is kapcsolatos lehet ?
2016. ápr. 12. 14:48
 4/18 anonim ***** válasza:

van kékképernyős képernyővédő is

[link]

2016. ápr. 12. 14:51
 5/18 A kérdező kommentje:
Igen kék volt a kép de nem tudom hogy miket írt.
2016. ápr. 12. 14:54
 6/18 anonim ***** válasza:
Akkor esélyes, hogy a videókártya lesz. Talán valami "bsod viewer" programmal ki lehet olvasni utólag is a hibakódot.
2016. ápr. 12. 15:05
 7/18 A kérdező kommentje:
Egyébként egy Gigabyte Radeon R7 360-asról van szó. De ha tudom hogy nicns hozzá megfelelő illesztőprogram akkor meg se vettem volna.
2016. ápr. 12. 15:07
 8/18 anonim ***** válasza:
Nyilván az interneten erről semmi információt nem találtál, hogy mivel kompatibilis. Ez a hiányos tájékoztatás kimeríti a vásárlók megtévesztését, úgyhogy FOGYASZTÓVÉDELEM!
2016. ápr. 12. 15:11
 9/18 anonim ***** válasza:

> De ha tudom hogy nicns hozzá megfelelő illesztőprogram akkor meg se vettem volna.

Beszélj a bolttal, hátha be tudod cserélni egy kompatibilisre, talán még ajánlani is tudnak megfelelőt.

2016. ápr. 12. 15:13
 10/18 A kérdező kommentje:
Elég sokat olvastam utána a vga után mielőtt megvettem úgy hogy nem úgy vettem megy hogy úúú ez nekem most tetszik és megveszem. Mivel kéne kompatibilisnek lennie ?
2016. ápr. 12. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!