A vírusirtó miért nem talál semmit? Lehet más a baj? Android tablet.
Miért kell mindig a vírusokat okolni? Most komolyan, szerinted mit csinál egy androidos vírus?
-adatokat gyűjt rólad
-emeltdíjas számokra küld sms-eket
-hirdetéseket tol a képedbe
Ennyiben ki is merül nagyjából. Mi értelme lenne olyan vírust írni ami szimplán szivatja a felhasználót? Bezony: Semmi.
A problémád forrása feltehetően a RAM-hiány, minden szemét egyszerre fut a háttérben plusz még a nagyszerű vírusírtód, nem csoda hogy kifagy.
Mentsd le a bejegyzéseidet és tolj neki egy hard resetet utána meg próbáld kevésbé lestresszelni, ne telepíts háttérben futó cuccot.
1 Giga RAM tényleg nem túl sok.. A vírusírtót töröld le és ne is szedj újat, se Clean Mastert meg ilyen hülyeségeket, semmit sem érnek.
Próbáld a Google Now-t, Google Play autofrissítést, frissítések keresését kikapcsolni. Wifi autokeresést is kapcsold ki, ha van akkor NFCt is. Ha van app amitől sok értesítőt kapsz, akkor tiltsd le az értesítéseit.
Használj egy RAM takarékos launchert: ebből a szempontból a Smart launcher a legjobb, de ha nem tetszik (mert nekem nem), akkor az Apex-et tudom még ajánlani.
Skypeot vagy töröld, vagy kapcsold ki az autostartot, és nyírd ki amikor nem használod. Időkép az okozhat bajt, főleg ha widgetet használod. Szabadulj meg annyi widgettől amennyitől csak lehet.
Mindez persze reset után sokkal jobb lenne, de így is jót fog tenni
Továbbra sem értem miért nem lehet lementeni PCre/felhőbe azokat a fájlokat.
Na, megcsináltam, amiket mondtál, és határozottan jobb lett a helyzet, köszi szépen a segítséget. Egyedül a Skype auto elindulását nem tudom kilőni, mások sem, rákerestem, de ha már rájöttél (vagy valaki más) akkor oszd meg velem, légyszíves! 😀 Az Apexet szedtem le, mert megnéztem a másikat, de nem sem tetszik, és nehéz lenne hozzászokni, hogy körben van minden, nem úgy, ahogy mgszoktam. De ez nagyon jó, és még témák is vannak hozzá, szóval thx ezt is!👍 És végül a válasz:
Azért mert még nem jöttem rá arra, hogy hogyan tudnám úgy lementeni, hogy a hangulatjelek meg a szimbólumok ne változzanak meg ill. ne tünjenek el, és utána hogy a bánatba tudnám visszatenni ugyanoda, ugyanúgy, mert nekem az napi szinten kell oda. Majd írok ki külön kérdést róla, de valahogy kételkedem benne, hogy lesz válasz. (A Notebooks appról van szó.) Szóval ezért nem akarom resetelni.
Akkor ezek szerint a browserem az jó? Végre valamiböl jót találtam..
És még egy kérdés: ugye a 360-nal tudtam törölni a junk fileokat. Ezt mivel oldhatnám meg bizonyos idöközönként? Mert nem mindegy az a párszáz mega hely nekem, de mindenképp csak akkor ha van valami program, ami csak ezt csinálja, nem eszi a ramot etc.. Ha ez lenne a vége mint most, akkor inkább szarok a plusz helyre.😀
Örülök hogy segített :)
Az autostartot lehet csak roottal lehet kilőni, nem tudom igazából mert világ életemben rootolt voltam. Én SDMaid-del csinálom. Ugyanezt az appot tudom ajánlani a tisztításra, szép, gyors, hatékony, nem fut a háttérben.
A browser szerintem nem sokat nyom a latban, de ha azt látod hogy futogat a háttérben, válts NakedBrowser Pro-ra az a "ronda de jó" tipikus esete, nekem kedvenc böngészőm.
Ja, igen, lehet érdemes megfontolni a rootot is, mert úgy még több lehetőséged van a RAM felszabadításra, mint például a Greenify (háttérfolyamat-fagyasztó) . Meg wakelockokat is ki tudsz nyírni (amik felébresztik a telefont alvó állapotból, zabálva az aksit) erre meg az Amplify való. Meg akkor a lementéssel sem kell törődni, mert ahogy leesett, te egy app adatait akarod lementeni, nem? Ha az adat a belső memórián van, akkor root nélkül is lementheted, bedugod a telód PCre megkeresed a mappád az Android/data mappában, áthúzod. Ha rendszerterületen van, akkor root kell hozzá, Titanium Backup csinál belőle egy zip fájlt, azt lemented PCre/felhőbe és kész. Nem hiszem hogy a smileyk bezavarnak, annyi hogy más rendszer nem tudja smiley-ként beolvasni, de ha visszahúzod telóra, ugyanúgy működni fog.
Na, nekem ez már nem sok, megcsináltatom a férjemmel, amit mondtál!😀😀
A böngészőt és a cleaner programot meg megnézem magamnak! Köszönöm a segítséget!☺✌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!