Van értelme plusz virusírtòt feltenni win10 defender mellé?
crackekre majdnem minden riasz, pont azért, hogy ellehetetlenítsen a használatától és vedd meg.
Ez a fejlesztőktől egy fizetett "segédlet" a MS felé. :) Persze van mikor a NOD32-m is szereti törölhetni a crackjeimet. :D
a defender a legalapabb vírusirtó. Igazából nem mellé kell feltenni egy jó vírusirtót, hanem helyette. Elég elismert vírusirtó teszteken a Defenderhez mérik a többit, tehát ezt a szintet kell megütnie a többinek. Mit ne mondjak, annyira nincs nehéz dolguk, bár van pár kerülendő írtó, ami még ennél is gyengébb.
Én az Eset Smart securityt ajánlom, nekem nagyon bevált. Nem fagyasztja a gépet, nem eszik sok memóriát, van tűzfala, és igen eredményesen végzi a dolgát.
Egyébként HA!! jól tudom, a defender mellé nem is lehet másik irtót feltenni úgy, h mindkettő menjen, mert automatikusan letiltja a defendert a rendszer másik írtó észlelésekor
nekem az avast törölt 1éve 7.5GB-nyi cheatet,cracket,keyloggert,stb.majdnem megbolondultam,hogy ment minden xd
kérdésre,én avastot használom,vírusokat írtja szépen.tűzfal nincs benne,de egyébként se használnám.
Eset Smart Security9, 30 nap lejárta után újságkóddal használhatod, ha nem akarod megvenni a kódot. De megéri. Csendben dolgozik a háttérben, nem lassít, tűzfalas és van benne Játékos üzemmód is, ekkor nem tilt le cracket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!