Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy adható meg a Windows...

Hogy adható meg a Windows 10-nek, hogy melyik vírusirtót és tűzfalat használom?

Figyelt kérdés

Frissítettem a vírusirtómat és újraindítás után elkezdett rinyálni, hogy a Defender és a windows tűzfal nincs bekapcsolva, stb...

Windows 7 és 8.1 alatt a vezérlőpultban volt valahol egy olyan beállítási lehetőség, hogy a telepített vírusirtók közül ki lehetett választani, hogy melyiket használom. De most ezt nem találom, pedig már vagy 3* végig túrtam a vezérlőpultot és a gépházat is. Meg tudná mondani valaki, hogy pontosan hol érhető el ez Win 10 alatt vagy ebből kikerült?

2016. jan. 24. 18:16
 1/5 anonim válasza:
Melyik vírusírtót használod? Esetleg megpróbálhatnád újratelepíteni a vírusírtót.
2016. jan. 24. 18:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Panda Antivirus Pro, most váltott 2015-ös verzióról 2016-ra.
2016. jan. 24. 18:30
 3/5 anonim válasza:
Nyisd meg a vezérlőpulton a rendszer és biztonságon belül a biztonság és karbantartást. Ott nyisd meg a biztonság menüt középen. Ha azt írja ki, hogy a Panda Antivirus be van kapcsolva, akkor minden rendben. Ellenben ha nem az van ott, akkor javaslom töröld le és telepítsd újra. Innét le tudod tölteni: [link]
2016. jan. 24. 18:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Újratelepítettem és most már megjelent a fent említett helyen. Úgy látszik a Windows nem vette észre.
2016. jan. 24. 19:32
 5/5 anonim válasza:
:)
2016. jan. 24. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!