Nem tudom bekapcsolni a Windows Defender-t'!?
Eddig a Bitdefender próbaverziója volt fent, lejárt ezért töröltem, most meg folyton kiírja a windows az értesítéseknél hogy "Vírusvédelem bekapcsolása, A vírusvédelem ki van kapcsolva koppintson vagy kattintson ide a Windows Defender bekapcsolásához." Rá kattintok, be is bekapcsolja a defendert minden zöld, de aztán 1-2 másodperc múlva újra piros és jön ugyan az az értesítés.
Mi lehet a probléma? Windows 10-et használok, a feladat kezelőben az indítás fülnél találtam egy fájlt ami indul a windows indításakor aminek a neve: Bdwtxag rákerestem, és úgy láttam hogy a bitdefenderhez is köthető az ottléte, de nem értem mikor letöröltem a bitdefendert mért van ez itt, letiltottam hogy ne induljon, újraindítottam a gépet és még mindig nem jó, valami ötlet?
Ha telepítés nélkül nem megy, akkor töltsd le a microsoft oldaláról a microsoft security essetialst. (ugyanaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!