Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nem tudom bekapcsolni a...

Nem tudom bekapcsolni a Windows Defender-t'!?

Figyelt kérdés

Eddig a Bitdefender próbaverziója volt fent, lejárt ezért töröltem, most meg folyton kiírja a windows az értesítéseknél hogy "Vírusvédelem bekapcsolása, A vírusvédelem ki van kapcsolva koppintson vagy kattintson ide a Windows Defender bekapcsolásához." Rá kattintok, be is bekapcsolja a defendert minden zöld, de aztán 1-2 másodperc múlva újra piros és jön ugyan az az értesítés.

Mi lehet a probléma? Windows 10-et használok, a feladat kezelőben az indítás fülnél találtam egy fájlt ami indul a windows indításakor aminek a neve: Bdwtxag rákerestem, és úgy láttam hogy a bitdefenderhez is köthető az ottléte, de nem értem mikor letöröltem a bitdefendert mért van ez itt, letiltottam hogy ne induljon, újraindítottam a gépet és még mindig nem jó, valami ötlet?

2016. febr. 26. 22:44
 1/10 A kérdező kommentje:
mintha valami program mindig kikapcsolná a defendert, úgy érzem a bitdefender cseszte szét az egészet, hogy vegyem meg a szoftverüket ha már úgyse tudom bekapcsolni a defendert
2016. febr. 26. 22:48
 2/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem távolítottad el megfelelően az előző vírusvédelmed és annak maradéka kapcsolja ki folyton a defendert. Ha ez nem valami botcsinálta program, keresd fel a honlapját és olvasd el, hogy kell eltávolítani.
2016. febr. 26. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
2016. febr. 26. 22:50
 4/10 A kérdező kommentje:
megfelelően távolítottam el, programok és szolgáltatások, bejött a bitdefender, uninstall stb stb
2016. febr. 26. 22:53
 5/10 A kérdező kommentje:
na mostmár jó, a vírusírtó weboldaláról leszedett uninstaller kitakarította, köszönöm a linket ott ajánlották
2016. febr. 26. 23:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Rakd fel az ESS 9-et, jelenleg az a legmegbízhatóbb vírusírtó.
2016. febr. 27. 00:24
 7/10 anonim ***** válasza:
defender nem jobb mint egy különálló vírus irtó nem is értem mért akarod erőltetni !?
2016. febr. 27. 00:56
 8/10 kread385 ***** válasza:

Ha telepítés nélkül nem megy, akkor töltsd le a microsoft oldaláról a microsoft security essetialst. (ugyanaz)

[link]

2016. febr. 27. 07:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Figyu, egy G DATA 50% kedvezménnyel havonta kijön vagy 300 forintra. Ennyit lehet, hogy megérne egy rendes védelem. Amúgy a Bitdefender és a G DATA is 6-8 százalékkal tud többet megfogni, mint az ESET, aki azt javasolta, az néhány évvel le van maradva.
2016. febr. 27. 08:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát te nagyon buta vagy fiam
2016. febr. 27. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!