Teljes körű vírusirtás meddig szokott tartani átlagosan? Normális, hogy 15-20+ óra?
szerintem ez proci, ram, tárhely (sebesség, mennyiség), vírus, vírusirtó...... függő
szóval nincs erre fix szám!
22F
nem lehet megmondani csak geped ismereteben
de nemnkizart hogy valami hardver vagy netan "csak" szoftver hiba is lehet gepeddel
ennyi virusnal semmin se lehet csodalkozni...
nem artana tudatosabban hasznalnod a gepet
meg normalis allando aktiv tuzfalat es allando aktiv virusfigyelot is hasznalnod netan kiegeszitve egyeb kartevo figyelo es akadalyozokkal
ha valami "internettes csomopont" a gepedt ugymond
Intel Celeron CPU BB280 1,70 ghZ (sima dupla magos), 4 GB Ram, Intel HD Grapics, 272 GB-os tárhely.
Csak leteszteltem a vírusirtókat mivel most váltottam nem rég win 10-re és találtam egy érdekes topicot az egyik fórumon vírusirtókról. Most vissza váltottam avast free-re, mellette Windows tűzfal fut.
Főleg az érdekelt, hogy milyen gyors a laptop a vírusirtók mellett. Az avastfree mellett egy idő után mindig belassul, de, ha újratelepítem újra gyors lesz. A panda pro volt a legjobb, de az csak 30 napos próbaverzió volt. Az avira pedig 70%-nál beállt és kilépett az előbb, illetve brutálisan lassította a gépet, ezért váltottam vissza.
A gépet általános böngészésen kívül (hírportál, blog, facebook stb olvasása mellett), torrentezésre használom, de csak filmeket szedek le biztonságos oldalakról. Illetve, ha felnőtt tartalmat nézek akkor csak népszerű oldalakat látogatok, mellette pedig fut Adblock plus ami a felugró ablakokat letiltja amelyek általában kétes oldalakra irányítanak.
Évek óta Eset Smart Security van a gépemen, ennek egy optimalizált ellenőrzés lefuttattása egy-másfél órai munka. Nem 20 óra. Az igaz, hogy fizetős, vagy újságkódós is lehet.
Ez a 30 napos próbaverziója: [link]
6-7 óra alatt letudta a teljes víruskeresést. Nem lassította számottevően a víruskeresés mellett sem a gépet. Én abszolút Kaspersky Internet Security párti lettem így.
Köszönöm az ajánlást, miután letelt a 30 nap kipróbálom az ESET-et is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!