Hogy lehet ezt a vírust kiirtani? www.mystartsearch.com/? Type=sc&ts=1438009951&z=30149c383558f0e1b56673bgaz3cbbbede5t 3t3edg&from=cmi&uid=ST340014A_3JV08T1W
Figyelt kérdés
Vírusirtók sem találják!
Kezdőlapként jelentkezik és képtelen vagyok pl. a Google-t v. bármi mást betenni helyette :-(
valamivel hoztam.
2015. júl. 28. 10:50
1/7 anonim válasza:
2/7 E1D1E válasza:
Megkeresni a beépülő cucc fájljait ami irtó nacerás és linux alól törölni őket (ez amolyan legvgső megoldás)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek, csak az a baj hogy ma estére már megváltozott, ez lett a kezdő oldal:-(((
2015. júl. 28. 21:24
4/7 anonim válasza:
Szia! Menj a beallitasokra ott keresd meg a kezdo oldalt ott töröld az aktuális kezdo lapot es allits be a google-t(www.google.hu)
5/7 E1D1E válasza:
az ezzel szerintem a baj, hogy a program ujraindítása után visszaáll az előző izé kezdőlapnak (találkoztam már ilyennel)
csak akkor nagyobb problémák is voltak a gépen úgyhogy ott megjátszhattam azt a megoldást, hogy mentés, formázás, újratelepítés, és egy friss Windowst kapott öcsém.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek, nehezen, de megoldottam :-)
Itt a megoldás:
2015. júl. 30. 20:53
7/7 anonim válasza:
Nekem ez segített ,az advclaner után fél óra után visszajött,ez teljesen kitakarította.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!