Sup tab mystartsearch search protect stb?
Sziasztok!
Hatalmas segítséget szeretnék kérni. Előttem van egy vírusos mappa, amit nem is tudom, hogy hogy került a gépemre, nem tudom másra fogni csak arra, hogy figyelmetlen voltam. Érdekes, hogy a vírusirtóm nem jelzett semmi gázt mostanáig :S
A mappa neve: Sup tab.
Benne vannak ilyen fincsi dolgok, hogy mystartsearch ez sajnos valahogy átvette a google felett az uralmat, persze nem ezt használom :S de ez jön fel a google helyett.
Akkor Loader 32 meg loader 64, amik vírusok legalábbis azt jelzi a vírusirtó, de nem tudom kiirtani őket. Van még search protect és még néhány. Próbáltam már feladatkezelőben, registry editben :S És, amikor már odajutnék, hogy töröljem a mappát, mert mindenhonnan töröltem ezeket, akkor írja ki, hogy zárja be a mappát és próbálja újra vagy mert ezt a mappát egy másik program használja. Ezek mind felugró ablakokkal örvendeztetnek meg meg gondolom minden mással is :S
Valaki tud ebben segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!