Android alkalmazás engedélyek? Fotók/Médiaelemek/Fileok
Sziasztok! Felmerült bennem a kérdés de választ sehol nem találtam rá ,hogy Androidon az alkalmazások többsége hozzáférést kér a Képek/Médiaelemek/file-ok hoz amihez a leírás: Legalább egyet használ a következőkből: képek, médiaelemek, fileok az eszközön, az eszköz külső tárhelye.
1.Az engedély részleteinél a következő olvasható appstore-ban: SD-kártya tartalmának olvasása
SD-kártya tartalmának módosítása, törlése
2. Az alkalmazáskezelőben szintén ez olvasható:
-II-
3. A google hivatalos oldalán már más:
USB-háttértár tartalmának olvasása, módosítása
SD-kártya olvasása, módosítása
És a kérdés lényegi része ebből következtetve:
Ha nincs SD-kártya a telefonomban akkor mit olvas engedély szerint? SD-kártya alatt értheti a belső tárhelyet is? Továbbá hitvány alkalmazások megkapják a fotóimat is akár? Nem vagyok paranojás de mondjuk szerintem senki nem örül, örülne ha idegen kis mukik a képeit, fotóit stb nézegetnék.
Ha valakinek lenne érdemleges válasza azt megköszönném!
A többi mint identitás, internet hozzáférés stb érthető és világos csak ez ködös.
Az érdemleges válaszokat előre is tisztelettel köszönöm
"de választ sehol nem találtam rá"
Mert nem is kerested. A fejlesztők jópárszor a Play-on. és jópárszor a weblapjukon leírják, miért kellenek az engedélyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!