Vírus ment a számítógépemre?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért de vacsora után mikor ránéztem a gépre telepiteni kezdett valamit setup exe... Rámentem hogy mégse de nem reagált semmit egyszer csak kiirja inditsa ujra a szamitogepet azt hittem hogy ujrainditani akarja ezrt 'ok-t' nyomtam... újra bekapcsolódik de már automaikusan megjelent a tálcán ugyan az ami az előbb és az a fájl neve hogy 'setup' de ez a valami letiltotta a pandát (virusirtot) csak a windows tűzfal működött és egy hibauzenettel várt hogy kritikus virust észlelt én rámentem a semlegesitesre egy jo 15 perc utan befejezte és azt irta ki nincsenek problemak egy zöld pipával, ezután már kezdett a panda is feléledni de mikor rámentem hogy vizsgálat fél óráig állt az 1%-on és nem csinált semmit. Ezt 2X is megpróbáltam de ugyan az az 1%... Ja elfelejtettem mondani amig a net be volt kapcsolva semmi az eg adta világon nem működött ezért lekapcsoltam a netet... mikor már 3x újrainditottam a gépet a windows inditásakor még mindig auomatikusan megjelent az a setup... addig ixelgettem hogy végül kiment belőle de a panda most elkezdett vizsgálni term. az én parancsomra... De a gép továbbra is lassit és a Chromot is újrainditotta tehat pl konyvjelzok törlődtek... mit tegyek az a baj nem igazan tudom mit kellene most tennem es nem tudom hol kell megnézni, szabályozni a windows indulásakor automatikusan indulo programokat... Legyszi segitsetek, a helyesirásert bocsi tiszta ideg vagyok...2015. jún. 19. 23:38
1/19 A kérdező kommentje:
Ja windows 7 em van
2015. jún. 19. 23:39
2/19 anonim válasza:
1. futtatás, msconfig, és automatikus indításnál kiveszed azokat amiket belepakolt. elvileg az users mappában van app datában a neved alatt.
2. Majd kilövöd ctr+alt+delel a folyamatot futásból is.
3. uninstalálod a pandát (mert xar...)
4. leszeded a kasperskyt
5. beaktiválod proba 30 napra.
6. frissíted az adatbázist
7. teljes elenőrzést lefuttatod... és leszedi
8. ami így indul az tipikus malware vírus, azt pandával nem nagyon fogod meg.
3/19 A kérdező kommentje:
2. feladatkezelő ahhoz keveset konyitok
2015. jún. 19. 23:48
4/19 anonim válasza:
ak hagyd ki, kaspersky megoldja szerintem azt is , csak biztos ami biztos...
6/19 anonim válasza:
Hát ez egy csúnya vírus lesz.
Vagy mákod lesz és lesz hozzá írtód, vagy valami szervíz bevállalja, vagy újra kell húzni.
7/19 anonim válasza:
hitmanpro-val is próbálkozhatsz
8/19 A kérdező kommentje:
Ma mikor bekapcsoltam a számitogépet minden ugy muködik mint régen (nem lassit) de a mentesek pl a chromnal elvesztek... De meg mindig a windows indulasakor automatikusan megnyitodik az a setup fajl... mit csinaljak?
2015. jún. 20. 14:47
9/19 A kérdező kommentje:
megnéztem a msconfig-nál és ott van egy olyan fájl hogy continue installation mit csinaljak vele eleg ha onnan kitiltom?
2015. jún. 20. 14:51
10/19 anonim válasza:
Kérdező, megtaláltad a hibát!
természetesen ki kell lőnöd a "Continue setup"-ot!
Azután végezz egy újabb víruskeresést, ha semmit nem talál, indítsd újra a gépet és írd le szépen, mit tapasztaltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!