Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vírus ment a számítógépemre?

Vírus ment a számítógépemre?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de vacsora után mikor ránéztem a gépre telepiteni kezdett valamit setup exe... Rámentem hogy mégse de nem reagált semmit egyszer csak kiirja inditsa ujra a szamitogepet azt hittem hogy ujrainditani akarja ezrt 'ok-t' nyomtam... újra bekapcsolódik de már automaikusan megjelent a tálcán ugyan az ami az előbb és az a fájl neve hogy 'setup' de ez a valami letiltotta a pandát (virusirtot) csak a windows tűzfal működött és egy hibauzenettel várt hogy kritikus virust észlelt én rámentem a semlegesitesre egy jo 15 perc utan befejezte és azt irta ki nincsenek problemak egy zöld pipával, ezután már kezdett a panda is feléledni de mikor rámentem hogy vizsgálat fél óráig állt az 1%-on és nem csinált semmit. Ezt 2X is megpróbáltam de ugyan az az 1%... Ja elfelejtettem mondani amig a net be volt kapcsolva semmi az eg adta világon nem működött ezért lekapcsoltam a netet... mikor már 3x újrainditottam a gépet a windows inditásakor még mindig auomatikusan megjelent az a setup... addig ixelgettem hogy végül kiment belőle de a panda most elkezdett vizsgálni term. az én parancsomra... De a gép továbbra is lassit és a Chromot is újrainditotta tehat pl konyvjelzok törlődtek... mit tegyek az a baj nem igazan tudom mit kellene most tennem es nem tudom hol kell megnézni, szabályozni a windows indulásakor automatikusan indulo programokat... Legyszi segitsetek, a helyesirásert bocsi tiszta ideg vagyok...

2015. jún. 19. 23:38
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja windows 7 em van
2015. jún. 19. 23:39
 2/19 anonim ***** válasza:

1. futtatás, msconfig, és automatikus indításnál kiveszed azokat amiket belepakolt. elvileg az users mappában van app datában a neved alatt.

2. Majd kilövöd ctr+alt+delel a folyamatot futásból is.

3. uninstalálod a pandát (mert xar...)

4. leszeded a kasperskyt

5. beaktiválod proba 30 napra.

6. frissíted az adatbázist

7. teljes elenőrzést lefuttatod... és leszedi

8. ami így indul az tipikus malware vírus, azt pandával nem nagyon fogod meg.

2015. jún. 19. 23:45
 3/19 A kérdező kommentje:
2. feladatkezelő ahhoz keveset konyitok
2015. jún. 19. 23:48
 4/19 anonim ***** válasza:
ak hagyd ki, kaspersky megoldja szerintem azt is , csak biztos ami biztos...
2015. jún. 20. 00:00
 5/19 anonim válasza:
Malwarebytes Anti-Malware :)
2015. jún. 20. 00:01
 6/19 anonim ***** válasza:

Hát ez egy csúnya vírus lesz.

Vagy mákod lesz és lesz hozzá írtód, vagy valami szervíz bevállalja, vagy újra kell húzni.

2015. jún. 20. 00:03
 7/19 anonim ***** válasza:
hitmanpro-val is próbálkozhatsz
2015. jún. 20. 08:26
 8/19 A kérdező kommentje:
Ma mikor bekapcsoltam a számitogépet minden ugy muködik mint régen (nem lassit) de a mentesek pl a chromnal elvesztek... De meg mindig a windows indulasakor automatikusan megnyitodik az a setup fajl... mit csinaljak?
2015. jún. 20. 14:47
 9/19 A kérdező kommentje:
megnéztem a msconfig-nál és ott van egy olyan fájl hogy continue installation mit csinaljak vele eleg ha onnan kitiltom?
2015. jún. 20. 14:51
 10/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, megtaláltad a hibát!

természetesen ki kell lőnöd a "Continue setup"-ot!

Azután végezz egy újabb víruskeresést, ha semmit nem talál, indítsd újra a gépet és írd le szépen, mit tapasztaltál!

2015. jún. 20. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!