Nem tudom mit csináljak a gépemmel valaki segítene?
Azért a telepítéskor figyelj arra, mit engedélyezel még mellé feltelepülni.
Az Uninstaller használatakor jelöld ki a visszaállítási pont létrehozását.
Az ASC esetén megfontoltságot javaslok.Nem emlékszem, hogy alapbeállítás-e a biztonsági mentés, de ha nem, akkor jelöld be.Kezdőknek jobb a Ccleaner.
Valószínűleg a játék telepítésekor egy ( vagy több ) reklámprogram került a gépre.Az oka: Next...Next...Next.
- A nem kívánatos programok eltávolítása.
- AdwCleaner,
- Malwarebytes futtatása.
- Vírusirtás ( online NOD32 ).
- Böngésző beállítások átvizsgálása, újrakonfigurálása.
Szerencsés esetben - ha csak reklámprogram került a gépre - valószínűleg ennyi elég lesz.
Szia nekem is volt ilyen problémám nemrég.
1 programot és 1 vírusirtót tudok ajánlani.
A program: SpyHunter -> Átfésüli az egész gépedet és kiszed minden kémprogramot ezekbe tartozik (reklámok, nemkívánatos telepítők, toolbarok és sok más)
A vírusírtó: AVG (szinte a legjobb vírusirtónak tartják)
-> Mindenféle vírust azonosít és eltávolít és az interneten is be tudja azonosítani az oldalakat hogy veszélyes e vagy biztonságos.
Telepítsd fel ezt a 2-őt és alkalmazd őket!
Garantálom hogy Tiszta és sokkal gyorsabb lesz a géped!
Amúgy ez az én véleményem és informatikusoktól is hallottam hogy az Iobit termékek sem 100% biztonságosak bármennyire is hiteles vagy hivatalos sok mindent kavar a Windowsban! (( Lehet hogy nincs igazam de ez az én véleményem mielőtt valaki belém kötne!))
Ha segítségre szorulsz a 2 programmal kapcsolatban írj privátba!!
Remélem tudtam segíteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!