Melyik a legjobb ingyenes vírusirtó windows 8.1 pro-ra?
A józan ész. Ha nem töltesz le hülyeségeket, nagyon sokat teszel a gép védelme érdekében.
Nálam nincs vírusirtó, de ha letöltök egy fájlt (telepítő, driver, ilyesmi) akkor gyorsan lecsekkolom Virustotallal. Az az összes nagy vírusirtó motorral végignézi, és megmondja, futtathatod-e. Saját hibán kívül még sose kaptam vírust (malwaret, adwaret, amit nem látok az úgyse derül ki, de eddig ahányszor néztem a Norton se talált semmit)
És én sem használók pár éve,előtte is hébe-hóba..Amikor használtam,akkor is magazinos kóddal ESET Smart Security-t,de okozott kis bonyodalmat utólag a tűzfala.
Nekem elég néha egy Malwarebytest lefuttatni azt ennyi,sosem volt problémám e téren.
Ha nem vagy körültekintő,összevissza kattogsz,jársz,töltögetsz,akkor minimum egy Avast Free-t tegyél fel,de tudni kell,hogy egy se véd meg tökéletesen,sajnos rajtad is múlik java része!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!