Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltörték a Facebook fiókom....

Feltörték a Facebook fiókom. Mégis hogy lehet ez?! Minden biztonság be van állítva!

Figyelt kérdés

2015. dec. 22. 00:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Jelszó hány karakter? Milyen karakterek vannak benne? Ne legyen kedvenc állatod, háziállatod, családtag neve, születési éved, stb... ami szorosan hozzád kapcsolódik

Egyébként legtöbb esetben nem is feltörésről van szó, hanem csak úgy hagytad valahol...

Illetve próbáld kerülni a nyilvános gépeket. Kémprogramokkal egyszerűen meg lehet tudni a másik jelszavát. Illetve, ha másnál vagy akkor használd a privát böngésző módot (kémprogram ellen nem véd) és nem jegyzi meg az előzményeket.

Valami hibát (nagy) elkövethettél. Azért egy jó jelszóval rendelkező fiókot nem igen törnek fel. Főleg nem a tiéd. Inkább figyelmetlenségre tippelnék.

2015. dec. 22. 00:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Sehogy nem törték fel a fiókod. Sejtésem szerint teljesen érdektelen vagy olyan embereknek akik erre rá vannak állva. A haverjaid meg otthonról ilyet nem fognak csinalni, ezt garantálom. Ha beléptek és nem felejtettem úgy akkor tudták a jelszót. A többi verziót meg leírta az előttem szóló.
2015. dec. 22. 00:36
 3/8 A kérdező kommentje:
A jelszó kis és nagybetűk, számok sokszoros kombinációja. Csak a saját gépemen szoktam belépni mindig ugyanazzal a böngészővel. Szintén mindig kijelentkezek. Most is ugyanazzal a böngészővel léptek be, amelyikkel én szoktam, annyi, hogy kiírta, "nem ezzel a böngészővel szoktál bejelentkezni"- pedig de... Más az IP cím is, és ezt a gépet senki más nem használja, csak én. Tehát kizárt, hogy másnál, máshol ÉN beléptem volna. Erre külön és nagyon figyelek, mert - mondjuk úgy- üzleti oldalról van szó, ahol árulok sok mindent.
2015. dec. 22. 00:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Kettes: csak én tudom a jelszót.
2015. dec. 22. 00:38
 5/8 A kérdező kommentje:

Nyilvánosra tettem, nézzétek meg, hátha sikerül valamit kiokoskodni.

[link]

2015. dec. 22. 00:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Miben nyilvánul meg a "feltörés"?
2015. dec. 22. 01:40
 7/8 anonim ***** válasza:

gondolom abban hogy beléptek a fiókjába? enyémbe anno szöulból léptek be...

nem rég az emailemet próbálták feltörni ukrajnából...

2015. dec. 22. 06:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Chatet tiltotta le az Eset Social Media Scannere. Nyílván nem véletlenül, sőt, a tűzfal a netet is letiltotta.
2015. dec. 22. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!