Mit lehet tenni ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy Facebookon a Beállítások= biztonság= Bejelentkezett helyeknél Budapesestet ír mikor jó messze lakok tőle de gondoltam biztos csak arról van szó mint sok más embernél hogy nem tudja behatárolni a helyem ezért mást ír de a biztonság kedvéért lefuttattam ezt a pogit: [link] és 9 káros fájlt talált azokat el is távolította de pár nap múlva vagyis ma kiváncsiságból megint lefuttattam és most 8 káros fájlt talált és ezeknek a neve Win32mónisítotlkalmazásZl bocsánat ha hülyeséget írok de valami ilyesmik voltak, de az még semmi azt vettem észre hogy ott facebookknál mikor pestet vagy kisbért ír a böngészőm belassul úgy hogy az egerem egy kattintást kettőnek vél és össze vissza ugrál de ma mikor ismeretlent ír az egerem teljesen normális, namost valaki tégyleg feltörte volna a gépem? Erre mennyi az esély? És mit lehet tenni ellene?2015. okt. 29. 17:53
1/8 A kérdező kommentje:
ja és jelszót váltottam fészen de akkor is ez van.
2015. okt. 29. 17:55
2/8 anonim válasza:
Van allando vedelmed?
Gyengebb gepen avastot,erosebben avg t ajanlanek.(t*r*e*t)
amelyiket felteszed,azzal futass egy keresest(a kereses idelye alatt ne hasznald a gepet,es huzd le az internetet.
+anti malware teljes vizsgalatat is ajanlanam.
Ui.:kapcsold be,hogy az fb kuldjon sms t belepeskor.
3/8 A kérdező kommentje:
Van állandó védelmem a vipre az jó?
És beállítottam hogy küldjön figyelmeztetést és küldött is egy olyat de én jeleztem hogy az a belépés nem én voltam ezért megváltoztatta megint velem a jelszót így már jó lesz?
2015. nov. 3. 09:17
4/8 A kérdező kommentje:
Na letöltöttem és lefuttam egy gyors és egy teljes keresést is az anti malvare-vel és nem tálált semmit.
2015. nov. 3. 11:04
6/8 A kérdező kommentje:
bocs lehet hülye vagyok de mi az az op?
2015. nov. 4. 08:24
8/8 A kérdező kommentje:
Windows 7 Ultimate és 32 bites operációs rendszer mért?
2015. nov. 8. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!