Ha észrevettem hogy egy hacker belemászott a facebookomba és most is be van jelenkezve hogy tudom őt kihajintani onnan?

Ha ez tényleg egy hacker lenne, akkor nem vennéd így észre.
Sztem csak valamelyik haverod megszerezte a jelszavad és ő szórakozik.
Változtass jelszót, a beállítások/biztonság/bejelnetkezett helyeknél lépj ki mindenhonnan, állítsd be a bejelentkezési jóváhagyásokat.
És a hozzá tartozó email fióknál is változtass jelszót, biztonsági kérdést, ha van ott olyan.

Jobb felső sarokban a nyilat lenyitod (ahol ki szoktál jelentkezni) -> beállítások -> biztonság -> bejelentkezett helyek -> ezen belül ha vhol vmi gyanús van - megszakítás
+ csináld meg amit fent ajánlottak ezek után

Nem feltétlen tudja eltalálni a facebook a pozíciódat, így lehetséges, hogy más várost mutat. Ha csak egy bejelentkezést látsz ott, akkor nicns gond, az a tied. (Ki is írja, hogy jelenelgi bejelentkezés).. Ha másik is van ott, és te nem tudsz róla, hogy be lennél máshol jelentkezve, akkor azt szakítsd meg.
A megjegyzésed végét nem igazán értem.
Figyelj a lényeg az hogy az alábbi menüpontokban jártam
1.Beállítások
2.Biztonság
3.Bejelentkezett helyek, na most énnél csak 2 dolgot ír
1 bejelentkezés helyszíne
2. a gépem típusa
Na most a baj az hogy a helyszínél Budapestet ír mikor én Miskolcon lakom és ha ráviszem az egeret nem az én IP címemet hanem egy másik IP címet ír ki, ja és ezt tegnapelőt csinálta tegnap már a helyszínél ismeretlent írt ki az én IP címemel de ma már megint Budapestet ír Na akkor most mi a csámborgós sistergős isten nyila van?:)

Egyébként ha Miskolcon vagy simán lehet, hogy Budapestet ir, ezzel még nem lenne gond.
Én is Miskolcon vagyok Digis nettel, és azt irja, hogy "Vár, Hungary"... ez kb ország szintig megbizható csak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!