Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ha észrevettem hogy egy...

Ha észrevettem hogy egy hacker belemászott a facebookomba és most is be van jelenkezve hogy tudom őt kihajintani onnan?

Figyelt kérdés

2015. okt. 22. 10:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha ez tényleg egy hacker lenne, akkor nem vennéd így észre.

Sztem csak valamelyik haverod megszerezte a jelszavad és ő szórakozik.

Változtass jelszót, a beállítások/biztonság/bejelnetkezett helyeknél lépj ki mindenhonnan, állítsd be a bejelentkezési jóváhagyásokat.

És a hozzá tartozó email fióknál is változtass jelszót, biztonsági kérdést, ha van ott olyan.

2015. okt. 22. 11:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Na meg persze telepítsd előtte újra a géped, mert lehet arra rakott vmi keyloggert, ha így van, semmit nem ér az új jelszó.
2015. okt. 22. 11:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Jobb felső sarokban a nyilat lenyitod (ahol ki szoktál jelentkezni) -> beállítások -> biztonság -> bejelentkezett helyek -> ezen belül ha vhol vmi gyanús van - megszakítás

+ csináld meg amit fent ajánlottak ezek után

2015. okt. 22. 11:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Mert az van hogy ott a bejelentkezett helyeknél Budapestet ír mikor nem ott lakok tegnap meg azt hogy ismeretlen és egy másik ip címel. Olvasgatam it az oldalon olyanokat hogy lehet hogy csak a szolgáltató posta címét írja ki de nekem sem telnor sem mobilnetolyat meg csak annál csinál nem?
2015. okt. 22. 11:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen tudja eltalálni a facebook a pozíciódat, így lehetséges, hogy más várost mutat. Ha csak egy bejelentkezést látsz ott, akkor nicns gond, az a tied. (Ki is írja, hogy jelenelgi bejelentkezés).. Ha másik is van ott, és te nem tudsz róla, hogy be lennél máshol jelentkezve, akkor azt szakítsd meg.

A megjegyzésed végét nem igazán értem.

2015. okt. 22. 14:53
 6/12 A kérdező kommentje:

Figyelj a lényeg az hogy az alábbi menüpontokban jártam

1.Beállítások

2.Biztonság

3.Bejelentkezett helyek, na most énnél csak 2 dolgot ír

1 bejelentkezés helyszíne

2. a gépem típusa

Na most a baj az hogy a helyszínél Budapestet ír mikor én Miskolcon lakom és ha ráviszem az egeret nem az én IP címemet hanem egy másik IP címet ír ki, ja és ezt tegnapelőt csinálta tegnap már a helyszínél ismeretlent írt ki az én IP címemel de ma már megint Budapestet ír Na akkor most mi a csámborgós sistergős isten nyila van?:)

2015. okt. 22. 17:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Én megfigyelném az időpontokat, tehát mostantól mikor bejelentkezel akárhonnan, akármiről leírod, megjegyzed a pontos időt. Majd mittomén 1 hét múlva visszanézed, ha olyan időpontot látsz ami nagyon eltér az általad felírtaktól, akkor valszeg igen feltörték.
2015. okt. 22. 22:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Egyébként ha Miskolcon vagy simán lehet, hogy Budapestet ir, ezzel még nem lenne gond.

Én is Miskolcon vagyok Digis nettel, és azt irja, hogy "Vár, Hungary"... ez kb ország szintig megbizható csak...

2015. okt. 22. 23:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Oké de facebokkon melyik beállításban nézhetem meg az időpontokat?
2015. okt. 23. 09:22
 10/12 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül. Én is jártam így csak a gmailes fiókommal. Küldte a rendszer hogy be akar lépni valaki,volt hogy budapesten én pedig 350 km el arrébb lakom volt hogy pakisztánból akartak belépni,jeleztem hogy az nem én vagyok így nem tudtak. De mi a szar van már hogy állandóan jelszót kell mindenhol cserélni? Mi közük van hozzá???? Minek másznak bele más dolgába? Facen utána nézek én is
2015. okt. 29. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!